CELEBRITIES

8 queer celebrities που μίλησαν για τις σχέσεις τους δημόσια

Τον τελευταίο καιρό στο Hollywood οι queer celebrities χαρακτηρίζονται από μία εξωστρέφεια. Δεν χρειάζεται να τις βρουν οι παπαράτσι για να μάθουμε πράγματα για την προσωπική τους ζωή, τα λένε από μόνες τους.

Είναι πολύ πρόσφατα τα παραδείγματα της Kristen Stewart ή της Cara Delevingne, οι οποίες βίωναν μία ομοφυλοφιλική σχέση, ένιωθαν ευτυχισμένες και θέλησαν από μόνες τους να το μοιραστούν με το κοινό.

Δεν είναι όμως οι μόνες. Στο παρελθόν (μακρινό και πρόσφατο) είναι αρκετές εκείνες που μίλησαν δημόσια για τις bisexual και queer προτιμήσεις τους ή για το ότι απλά έχει τύχει να βγουν με γυναίκα. Και γιατί όχι άλλωστε; Η αγάπη και ο έρωτας, εξάλλου, είναι όμορφα συναισθήματα και μόνο θετικές σκέψεις μπορούν να προκαλέσουν.

Cara Delevingne

Μπορεί η δίχρονη σχέση της με τη μουσικό St. Vincent να έληξε πρόσφατα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Sun”, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cara έχει συνυπάρξει ερωτικά με άτομο του ίδιου φύλου. Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός είχε πει δημόσια ότι ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Michelle Rodriguez ενώ έχει τοποθετηθεί γενικότερα δημόσια για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Drew Barrymore

Η Drew υπήρξε πάντα ανοιχτή για τις σχέσεις της, τόσο με τους άντρες όσο και με τις γυναίκες. Σε συνέντευξή της στον Guardian είχε δηλώσει σχετικά: “Το να είσαι με μια γυναίκα είναι σα να εξερευνάς το σώμα σου αλλά μέσω κάποιας άλλης. Όταν ήμουν νεότερη, συνήθιζα να πηγαίνω με πολλές γυναίκες. Μου αρέσει”.

Amber Heard

Πολύ πριν γίνει η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του πρώην αρραβωνιαστικού της Johny Depp με την τότε σύντροφό του Vanessa Paradis, η Amber είχε παραστεί στην επέτειο του 25ου GLAAD, αλλά δεν ήταν μόνη της. Τη συνόδευε η επί δύο ετών κοπέλα της, Tasya van Ree. Λίγο αργότερα, βέβαια, γνώρισε τον Depp οπότε και έληξε η σχέση της με την Tasya.

Lady Gaga

Καλεσμένη σε εκπομπή, παραδέχτηκε δημόσια το 2014 ότι έχει κάνει σεξ με γυναίκα πάνω από μία φορά. Για την ακρίβεια, πολύ περισσότερες φορές.

Amber Rose

Το πάλαι ποτέ κορίτσι του Kanye West είχε κάποτε σχέση με την Tre και ήταν τότε που είχε πει δημόσια ότι το φύλο δεν την επηρεάζει στο ποιον ή ποια θα αγαπήσει και θα ερωτευτεί.

Angelina Jolie

Μετά το τέλος του γάμου της με τον Johnny Lee Miller και πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Billy Bob Thornton με τις κάπως περίεργες συνήθειες, η Angelina Jolie έβγαινε με την Jenny Shimizu, για την οποία είχε πει ανοιχτά ότι την ερωτεύτηκε το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδε.

Kristen Stewart

Το κορίτσι του Twilight μόλις πριν λίγες μέρες διάλεξε το τεύχος Σεπτεμβρίου του βρετανικού Elle για να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με την παραγωγό ταινιών, Alicia Cargile. Η Stewart δηλώνει πολύ ερωτευμένη και μάλιστα λέει ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθει ότι θέλει να κυκλοφορεί ανοιχτά με τη σχέση της και να μην κρύβεται, κάτι που ένιωθε όταν έβγαινε με κάποιον άντρα.

Lindsay Lohan

Αρκετά χρόνια πριν δούμε τη Lohan σε άβολες στιγμές με τον πρώην Ρώσο σύντροφό της στη Μύκονο, κάπου στο 2008 η ηθοποιός ήταν επίσημα ζευγάρι με την dj Samantha Ronson. Η Lohan δεν προσδιόρισε ποτέ τον εαυτό της ως bisexual, ωστόσο είχε μιλήσει δημόσια γι’ αυτή τη σχέση η οποία και τελικά έληξε το 2009.