CELEBRITIES

Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μαζί στο κόκκινο χαλί και μαζεύουμε τα σαγόνια μας από το πάτωμα

Joel C Ryan/Invision/AP

Ο τίτλος του θέματος αποτελεί μία δική μου ψύχραιμη τοποθέτηση. Είναι απλά τα πράγματα όταν στη συνάρτηση μπαίνει ο Brad Pitt, ο Leonardo DiCaprio, δύο κοστούμια κι ένα κόκκινο χαλί. Στις Κάννες έπρεπε να είμαστε. Να παίρναμε μία άδεια να πεταγόμασταν. Η αρμονία της φύσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Διάβασε ακόμα: H Gisele Bundchen αποκαλύπτει το λόγο που χώρισε από τον Leonardo DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών 2019 μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Brad Pitt, για την πρεμιέρα της ταινίας ”Once Upon a Time in Hollywood” του Quentin Tarantino.

AP Photo/Petros Giannakouris

AP Photo/Petros Giannakouris

 

AP Photo/Petros Giannakouris

AP Photo/Petros Giannakouris

 

Για το “Once Upon A Time in Hollywood” έχει δημιουργηθεί το hashtag #NoSpoilersInHollywood, έτσι οι θεατές δε θα μάθουν κάτι για την ταινία πριν τη δουν στον κινηματογράφο. Ο Tarantino δημοσίευσε στις επίσημες σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της νέας του ταινίας ανοιχτή επιστολή προς τους θεατές στις Κάννες καλώντας τους να μην κάνουν spoilers μετά την προβολή.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να βλέπουμε τέτοιες εικόνες γι’ αυτό και τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τη γοητεία τους. Ποτέ ξανά παπιγιόν δεν έδειξε πιο κομψό σε αντρικό λαιμό.

AP Photo/Petros Giannakouris

AP Photo/Petros Giannakouris

Κι αν σε ένα εφιαλτικό σενάριο έπρεπε να διαλέξω έναν από τους δύο τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα φώναξα Brad Pitt. Δεν ξέρω, αν με ακούσατε. 18 Δεκεμβρίου 1963 ημερομηνία γέννησης. Δηλαδή: 55 ετών. «Να `χα χίλια μάτια τα μάτια σου να βλέπω» τραγούδησε σε πρώτη εκτέλεση η Γιώτα Λύδια και είναι ό,τι πιο ταιριαστό για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Και δεν είμαι μόνη μου. Το Twitter είδε το φως το αληθινό. Κάποιοι θυμήθηκαν μία παλιά τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί από τα μικράτα τους, άλλοι συγκινήθηκαν από τις εικόνες κι άλλοι δήλωσαν ανοιχτά τον έρωτά τους για τον Brad.

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP