CELEBRITIES

Το μήνυμα της Caitlyn Jenner προς τον Donald Trump

Το γεγονός ότι η Caitlyn Jenner είναι ρεπουμπλικανή και υποστήριξε ανοιχτά τον Donald Trump (έδωσε μάλιστα το παρόν στο πάρτι για την ορκωμοσία του), είναι ένα από τα πιο mindfuck πράγματα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Προφανώς και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει να είσαι μια trans λευκή γυναίκα, που οι πολιτικές σου πεποιθήσεις έρχονται σε άμεση σύγκρουση με την ύπαρξή σου, ωστόσο εκείνη είχε ξεκαθαρίσει ότι θα χρησιμοποιήσει τη θέση της ώστε να βοηθήσει την LGBTQ κοινότητα, όπως μπορεί.

”Είμαι εδώ και εφόσον ανήκω στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών θα τους βοηθήσω όσο μπορώ όσον αφορά στα θέματα της LGBT κοινότητας” είχε πει χαρακτηριστικά τον Αύγουστο του 2016. Η ατζέντα και οι υποσχέσεις του Donald Trump βέβαια, δεν είχαν να κάνουν τίποτα με προοδευτικές ιδέες και την διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο σκοπός του εξαρχής ήταν να κάνει ‘ξανά σπουδαία την Αμερική’ σκορπίζοντας μίσος και ρατσισμό.

Η Caitlyn ωστόσο, ούσα ενεργό μέλος της LGBTQ κοινότητας, χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά της για να προωθήσει τα δικαιώματα των trans στην Αμερική και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει για τις πράξεις του Προέδρου της Αμερικής. Με αφορμή λοιπόν την απόφαση του να ανακαλέσει την οδηγία για την πρόσβαση των trans μαθητών στις τουαλέτες της επιλογής τους, η Caitlyn έστειλε ένα μήνυμα σε όλα τα trans παιδιά.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

”Έχω ένα μήνυμα προς τα trans παιδιά της Αμερικής. Κερδίζετε. Ξέρω ότι δεν το νιώθετε έτσι σήμερα και κάθε μέρα, αλλά ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ και θα συνεχίσετε να κερδίζετε τόσο πολύ που θα βαρεθείτε να κερδίζετε. Πολύ σύντομα θα κερδίσουμε παγκόσμια ελευθερία και πρόκειται να συμβεί με δικομματική υποστήριξη. [..]

Στο βίντεο όμως που ανέβασε στο instagram απευθύνθηκε και στον Trump, λέγοντάς του το εξής:

”Έχω και ένα μήνυμα για τον Πρόεδρο Trump, από μια Ρεπουμπλικανή σε έναν άλλον Ρεπουμπλικανό· αυτή είναι μια καταστροφή αλλά μπορείς ακόμα να το διορθώσεις. Υποσχέθηκες να προστατεύσεις την LGBTQ κοινότητα. Τηλεφώνησέ μου”.

Μάλιστα. Δεν ξέρουμε πόσο καλά θα πάει αυτό, ελπίζουμε ωστόσο η πράξη Caitlyn να βοηθήσει πραγματικά τα trans παιδιά, που ζουν καθημερινά μέσα στο φόβο και τον ρατσισμό.