CELEBRITIES

Brooklyn Beckham: Ο γιος της Victoria είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Instagram/hancross

Με μία τρυφερή φωτογραφία ο 19χρονος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, επισημοποίησε στις 17 Δεκεμβρίου και στα social media τη σχέση του με το μοντέλο, Hana Cross. Ο ίδιος και η 21χρονη σύντροφός του πόζαραν στην κορυφή ενός λόφου με φόντο το ηλιοβασίλεμα και σχόλιο μία μοναδική κόκκινη καρδούλα. Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο ρομαντικό; Μια παρόμοια φωτογραφία ανέβασε και εκείνη μόνο που αντί να στέκονται σε απόσταση στο δικό της στιγμιότυπο μοιράζονταν μια σφιχτή -στα όρια της «καυτής»- αγκαλιά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τον Νοέμβριο η Hana, σύμφωνα με το E! News γνώρισε και τους διάσημους γονείς του συντρόφου της και όπως όλα δείχνουν πήρε την πολυπόθητη έγκρισή τους. Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν εθεάθησαν να περπατούν χέρι χέρι μετά τα British Fashion Awards.

Οι πρώτες paparazzi  φωτογραφίες του ζευγάριου σε τρυφερές στιγμές έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο πάνω κάτω την ίδια ημέρα που κι εκείνοι αποφάσισαν να ζήσουν και στα social media τον ασυγκράτητο- όπως θα δεις- έρωτά τους.

View this post on Instagram

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

 

 

Η τελευταία γνωστή σχέση του Brooklyn τον οποίο η φωτογραφία έχει πια κερδίσει για τα καλά, ήταν με την ηθοποιό Chloe Grace Moretz με την οποία ζούσαν ένα on and off ειδύλλιο για περίπου δύο χρόνια. Όσο για την Hana, εκείνη είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο που έχει συμβόλαιο ήδη με τρία πρακτορεία στην Αμερική και τη Γαλλία. Και ο Brooklyn είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της όπως φαίνεται και σε ένα video με ένα τρυφερό φιλί τους που μοιράστηκε ο ίδιος στα stories του και αναδημοσίευσαν οι fan του. Πάντα τέτοια Brooklyn!

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/hancross