CELEBRITIES

Οι Έλληνες celebrities που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των Brit Awards 2019

Instagram/toniasotiropoulou

Μπορεί τα Brit Awards να είναι ως επί το πλείστον μια βρετανική υπόθεση αλλά στην 39η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Φωνογραφικής Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στο The O2 Arena του Λονδίνου βρέθηκαν και αρκετοί γνώριμοί σου Έλληνες. Σου μιλώ για τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz που ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής και γέμισαν το timeline του Instagram με αξιοζήλευτα στιγμιότυπα κόκκινου χαλιού και έφεραν ένα ελαφρύ άρωμα Ελλάδας στην καρδιά της Αγγλίας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου (φορώντας δημιουργία Mi- Ro) πόζαρε ερωτευμένη στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια στο κόκκινο χαλί των Brits, φανερώνοντας για μία ακόμα φορά τον έρωτά τους στον φακό.

H ηθοποιός και ο τραγουδοποιός είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο νωρίτερα από την νύχτα των βραβείων προκειμένου να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλια της πολύ καλής φίλης της Τόνιας Σωτηροπούλου, Pia Mechler. Το πάρτι έγινε την προηγουμένη της απονομής των Brit Awards και περιλάμβανε πολύ κέφι και πολύ καραόκε.

Μιλώντας για ερωτευμένα ζευγάρια στο Λονδίνο για την 39η απονομή των βραβείων βρέθηκε και η Ρούλα Ρέβη (φορώντας δημιουργία Dimitris Petrou) με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

 

Τόνια Σωτηροπούλου και Ρούλα Ρέβη πόζαραν στο πλευρό των συντρόφων τους αλλά και μαζί με την Demy που εμφανίστηκε κι εκείνη στο κόκκινο χαλί των Brits.

Instagram/roularevi

Instagram/roularevi

 

Στον ρυθμό των βραβείων της βρετανικής μουσικής κινήθηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και ο δεύτερος μουσικός της ελληνικής παρέας μετά τον Κωστή Μαραβέγια, ο Θοδωρής Μαραντίνης. Όπως όλοι, έτσι και ο παρουσιαστής και ο frontman των Onirama μοιράστηκαν τα σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό τους στο Instagram.

 

 

Μεγάλοι νικητές των BRIT Awards 2019 ήταν ο DJ και μουσικός παραγωγός Calvin Harris και το συγκρότημα The 1975. Η P!nk ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς καθώς παρέλαβε το τιμητικό βραβείο για την «Εξαιρετική Συνεισφορά στη Μουσική».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/toniasotiropoulou