CELEBRITIES

H Brigitte Nielsen θυμάται το χαστούκι της στη Madonna και το one night stand – εκδίκηση με τον Sean Penn

Vianney Le Caer/Invision/AP

Να περιμένει δύο ώρες χρειάστηκε το κοινό που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Las Vegas για να παρακολουθήσει την συναυλία της Madonna, προκειμένου να δει την τραγουδίστρια επί σκηνής. Όχι, δεν υπήρξε μεγάλη ουρά ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα, απλά η Madonna καθυστέρησε να βγει στη σκηνή και όταν τελικά το έκανε, η 61χρονη βασίλισσα της ποπ δήλωσε στους fan της: «Πρέπει όλοι να καταλάβετε το εξής: μια βασίλισσα δεν είναι ποτέ αργοπορημένη». Η Brigitte Nielsen δεν είχε την ίδια γνώμη όμως, και το εξέφρασε στην εκπομπή “The Talk”. Μαζί αποκάλυψε και το σκοτεινό παρελθόν της σχέσης της με την Madonna.

Διάβασε κι αυτό: Brigitte Nielsen: Έγινε μαμά για 5η φορά στα 54 της χρόνια

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός από τη Δανία είπε ότι η έλλειψη σεβασμού της Madonna για τους fan της είναι: «Γελοία και αδικαιολόγητη. Δεν είναι η βασίλισσα». Στην συνέχεια άνοιξε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και μετέφερε το κοινό στο μακρινό 1987, όπου είχε συναντηθεί με την «αγενή» Madonna. Και η περιγραφή της συνάντησής τους έκανε κοινό της εκπομπής και παρουσιαστές να παραληρούν.

«Το 1987 ήμουν σε ένα club στο κέντρο της πόλης μαζί της, και με πατούσε συνέχεια. Ήταν πολύ αγενής και κατέληξα να της ρίξω ένα χαστούκι στο πρόσωπο.  Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι 6 σωματώδεις άνδρες να με βγάζουν από το club και μάλλον έκαναν πολύ καλά γιατί δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα», είπε η Brigitte Nielsen και συμφωνούμε απόλυτα καθώς η βία δεν είναι ποτέ απάντηση. Οι συνομιλήτριές της τη ρώτησαν αν το χαστούκι ήταν με ανοιχτή παλάμη (ήταν) και αν η Madonna έπεσε από κάποια καρέκλα (δεν θυμόταν κάτι τέτοιο αλλά πίστευε ότι κάπως θα πρέπει να την τάραξε δεδομένου ότι «εκείνη είναι μικρόσωμη κι εγώ γίγαντας» όπως είπε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο με ύψος 1,85).  Πάντως αν εξαιρέσεις τη σωματική διάπλαση, οι δύο γυναίκες, τουλάχιστον στα τέλη εκείνης της δεκαετίας έμοιαζαν εντυπωσιακά στην εμφάνιση. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες.

AP Photo/Bruno Mosconi

Η Brigitte Nielsen το 1987 – AP Photo/Bruno Mosconi

AP Photo/Frank Rumpenhorst

Η Madonna το 1987- AP Photo/Frank Rumpenhorst

Διακόπτοντας τις ερωτήσεις των παρουσιαστριών που γίνονταν μετά την αποκάλυψη, η Brigitte Nielsen πρόσθεσε μία ακόμα πιο πικάντικη λεπτομέρεια του παρελθόντος της με τη Madonna που ενέπλεκε και τον πρώην σύζυγό της Sean Penn.  «Ωστόσο, το καλύτερο μέρος της ιστορίας, είναι ότι δύο μήνες αργότερα στη Νότια Γαλλία, πήρα το αίμα μου πίσω που ήταν τόσο αγενής μαζί μου, καθώς έκανα one night stand με τον Sean Penn», είπε ευθαρσώς. Και παρότι όντως η Madonna και ο Sean Penn ήταν ακόμα παντρεμένοι τότε (πήραν διαζύγιο το 1989) πρακτικά το ίδιο ήταν κι εκείνη με τον Sylvester Stalone. Ο γάμος τους που είχε διάρκεια μόλις 19 μήνες έληξε το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς. Ίσως δεν το σκέφτηκε καν, ίσως όχι. Η ίδια άλλωστε είχε αναφερθεί ξανά στην συνεύρεσή της με τον Sean Penn στη βιογραφία της “You Only Get One Life”. «Εκτός από αυτό δεν έχω κάνει πολλά one night stand» διευκρίνιζε η ίδια στη βιογραφία της.

Ο Sean Penn και η Madonna το 1987- AP Photo

Η Brigitte Nielsen που απέκτησε πριν από 17 μήνες, την κόρη της Frida με τον πέμπτο σύζυγό της Mattia Dessi, σε ηλικία 54 ετών, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη δραματική ταινία “The Experience” της Katerina Gorshkov.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP