CELEBRITIES

Ο Brad Pitt στέλνει γραπτά μηνύματα στην Jennifer Aniston. Τι έγινε ρε παιδιά;

Αρχίζοντας να γράφω αυτές τις γραμμές συνειδητοποίησα πως ο Brad Pitt έχει για επίσημες πρώην του δύο από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχει δει ποτέ το Χόλιγουντ. Θα μου πεις, κούκλος κι αυτός. Σωστό. Έχουν περάσει κοντά 12 χρόνια από τότε που η Jennifer χώρισε τον Brad που τα 'φτιαξε με την Angelina. Έκτοτε έχει εκφράσει αρκετές φορές το σεβασμό του για την πρώην γυναίκα του. Όσο για την Jen, είναι πάντα πιο συγκρατημένη, προφανώς έχει τους λόγους της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, ο Brad προσπάθησε να προσεγγίσει την Jennifer με σκοπό να φτιάξει κι άλλο τη σχέση τους, τώρα που χώρισε με την Angelina και μπορεί να πράξει ελεύθερα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Της έστειλε λοιπόν μήνυμα για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της στις 11 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, η Us Weekly αναφέρει πως “ο Brad κατάφερε να βρει το τηλέφωνο της Jen”. Σαν λίγο αστείο δεν ακούγεται αυτό; Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βρεις το τηλέφωνο της πρώην γυναίκας σου, ειδικά αν είσαι ο Brad Pitt;

“Ο Brad της εξομολογήθηκε διάφορα πράγματα σχετικά με το διαζύγιο και ότι πέρασε δύσκολα εξαιτίας αυτού. Αντάλλαξαν λίγα φιλικά μηνύματα που είχαν αναφορά στο κοινό παρελθόν τους” αναφέρει η πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα. Η γενική αίσθηση είναι πως Pitt και Aniston διατηρούν μια φιλική επαφή.