CELEBRITIES

Η πρώτη φωτογράφιση του Brad Pitt μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από τον χωρισμό που τράνταξε το Hollywood, μαζί με τις ευαίσθητες καρδούλες μας. Τον Αύγουστο του 2016, o Brad Pitt και η Angelina Jolie χώρισαν, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει το "για πάντα".

Ο 53χρονος, πια, Brad, απέφευγε για καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και τις δηλώσεις πάνω στο θέμα Angelina Jolie, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του. Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά εδώ και καιρό για το περιοδικό GQ και πρωταγωνιστεί σε τρία εξώφυλλα.

@GQStyle #regram: Announcing: Brad Pitt in America's National Parks for the summer issue of GQ Style. Link in bio to see all 3 covers. [@ryanmcginleystudios]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

 

Our quarterly brother @GQStyle just dropped not one but THREE Brad Pitt covers. Check em out at the link in bio. ( @ryanmcginleystudios)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

 

#Epic. Follow @GQStyle to get the full Brad Pitt cover story right when it drops. ( @ryanmcginleystudios)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

 

Δίνει επίσης μια συνέντευξη, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά το περιοδικό περιγράφει ως “ωμή”, ενώ η συζήτηση αφορά στην αγάπη, την απώλεια, την πατρότητα και το πώς να συνεχίσεις αφού καταρρεύσουν τα πάντα.

Πάντως ο Brad, δείχνει και λίγο μελαγχολικός στις εικόνες, έτσι; (για το photoshop ούτε λόγος)

 

Φωτογραφία εξώφυλλου: Vianney Le Caer/Invision/AP