CELEBRITIES

O Maddox απάντησε πρώτη φορά για τις τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του, Brad Pitt

John Shearer/Invision/AP, File

Ο Maddox Jolie Pitt είναι το πρώτο παιδί που υιοθέτησε ποτέ η Angelina Jolie, το πρώτο που γνώρισε τον Brad Pitt και αυτό που εκ των πραγμάτων έζησε τα περισσότερα χρόνια μαζί του. Ο 18χρονος πλέον γιος του πρώην ζευγαριού ήταν εκείνος που είχε έρθει σε διένεξη με τον πατέρα του  στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, περιστατικό που οδήγησε την Angelina Jolie να καταθέσει στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016 αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt. Τρία χρόνια αργότερα ο Maddox είναι φοιτητής στη Νότια Κορέα κι εκεί, πολύ μακριά από τον λαμπερό κόσμο του Hollywood, ο Maddox αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του για την τεταμένη του σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα του περασμένου καλοκαιριού δε θέλει καν να συναντά.

«Ο Maddox δε θέλει να βρίσκεται κοντά στον Brad. Δε νιώθει ότι είναι γιος του στην πραγματικότητα» είπε πηγή στο US Weekly το περασμένο καλοκαίρι και πρόσθετε ότι ο Maddox νιώθει «απέχθεια» για τον Brad Pitt, ωστόσο άλλο πρόσωπο τόνιζε ότι έχει «O Brad ελπίζει ότι καθώς ο γιος του μεγαλώνει, θα έρθουν και πάλι κοντά».

Διάβασε επίσης: Brad Pitt: ”Είχα τραβήξει τα πράγματα όσο πιο μακριά μπορούσα, αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πίνω”

 

Ο ίδιος ο Maddox όταν ρωτήθηκε από paparazzo στη Σεούλ αν ο πατέρας του θα τον επισκεφθεί στο Πανεπιστήμιο Yonsei όπου σπουδάζει, απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό, αν θα γίνει». Στη συνέχεια απάντησε στον ίδιο αινιγματικό τόνο στο αν η σχέση τους έχει χαλάσει για τα καλά. «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» είπε ο Maddox, που παραμένει ένα χαμηλών τόνων παιδί, μάλλον πληγωμένο όσο καλά και αν νομίζουμε ότι τον ξέρουμε επειδή τον παρακολουθήσαμε να μεγαλώνει περπατώντας σε ένα λαμπερό κόκκινο χαλί.

Η συζήτηση, μετά τον προφανή δισταγμό του Maddox να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο για τη σχέση με τον πατέρα του, γύρισε στο πως του φαίνεται η νέα του ζωή στην Κορέα με τον Maddox να δηλώνει ενθουσιασμένος και αφοσιωμένος στις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις. Κι εμείς του ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά. Οι δηλώσεις του Maddox δημοσιοποιήθηκαν με ένα video στο In Touch Weekly.

Όσο για τον πατέρα του, ο Brad Pitt πρόσφατα ανοίχτηκε για τη μάχη του με τον εθισμό του στο αλκοόλ σε συνέντευξή του. «Είχα τραβήξει τα πράγματα όσο πιο μακριά μπορούσα κι έτσι αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πίνω. Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς όπου ένιωσε ασφαλής να μιλήσει για όλα. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να παραμείνει νηφάλιος και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Να σου θυμίσω ότι τα προβλήματα του Brad Pitt με το αλκοόλ είχαν γίνει γνωστά από την εποχή του διαζυγίου, ενώ το περιστατικό με το Maddox είχε οδηγήσει το FBI και το τμήμα Οικογένειας και Παιδιού της Αστυνομίας του Los Angeles να ερευνήσει τον Brad Pitt καταλήγοντας να τον απαλλάξει από οποιαδήποτε κατηγορία.

Κεντρική φωτογραφία:  John Shearer/Invision/AP, File