CELEBRITIES

Η Angelina Jolie θέλει επανασύνδεση με τον Brad Pitt; Τι έγινε ρε παιδιά;

AP Photo/Mark J. Terrill, File

Μπορεί να έχουν περάσει 2,5 χρόνια από εκείνη την αποφράδα μέρα του Σεπτεμβρίου του 2016 που μας έπεισε ότι αγάπη δεν υπάρχει στον κόσμο, δηλαδή την ημέρα που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, αλλά οι φήμες για το πρώην ζευγάρι συνεχίζονται ακόμα. Αυτή τη φορά η εφημερίδα «The Sun» ήταν που αναφέρθηκε στους δύο σταρ του Hollywood, λέγοντας ότι αποκλειστικές της πληροφορίες θέλουν την Angelina Jolie να έχει αλλάξει γνώμη και γι' αυτό καθυστερεί όσο μπορεί τις διαδικασίες του διαζυγίου. Πώς είπατε;

Η DailyMail που αναδημοσίευσε την είδηση επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του ζευγαριού για να εξετάσει κατά πόσον το δημοσίευμα έχει βάση, αλλά σιγή στην άλλη άκρη της γραμμής προς το παρόν. Σύμφωνα πάντως με τη σκανδαλοθηρική «The Sun», η Angelina Jolie έχει ξεκαθαρίσει στον Brad Pitt ότι θέλει να προσπαθήσουν ξανά αλλά καθώς αυτός δε δείχνει να ενδιαφέρεται, εκείνη συνεχίζει να παρατείνει τις διαδικασίες του διαζυγίου και τις συναντήσεις τους για να λύσουν κάθε μικρή λεπτομέρεια. «Θέλει να γίνουν οικογένεια ξανά και δε δείχνει ικανή να προχωρήσει μπροστά» αποκαλύπτει πηγή στην The Sun. «Γι’ αυτό και κάνει τόσο δύσκολη για τον Brad τη λύση του γάμου, εξετάζοντας ξανά και ξανά κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου», συνεχίζει η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Brad Pitt δεν ενδιαφέρεται για μια τέτοια εξέλιξη, αλλά θέλει να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις για χάρη των 6 παιδιών τους. «Θέλει να τακτοποιηθούν όλα επιτέλους – και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να έχει γίνει αυτό εδώ και έναν χρόνο- αλλά δεν το αφήνει».

Οι δυο σταρ είναι γονείς του 17χρονου Maddox (όπως ανακοίνωσε η διάσημη μαμά του, του χρόνου ο μεγαλύτερος γιος τους θα ξεκινήσει τις σπουδές του στο κολέγιο), του 15 ετών Pax, της 14 ετών Zahara, της 12 ετών Shiloh, και των 10χρονων διδύμων Knox και Vivienne. Τον Ιανουάριο απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά το διαζύγιό τους κατά τη διάρκεια ραντεβού με τους δικηγόρους τους, πυροδοτώντας ξανά φήμες για επανασύνδεσή τους. Πάντως τον Νοέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι συμφώνησαν σε ό,τι αφορά στην επιμέλεια των παιδιών τους, ενώ τον Μάρτιο η Page Six ισχυριζόταν ότι οι δυο τους είχαν καταθέσει αίτημα στο διαζύγιο ώστε να καταστούν νόμιμα «singles» για να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Η αλήθεια δεν ξέρουμε αν βρίσκεται στο ότι είναι πανέτοιμοι να προχωρήσουν μπροστά ή στο ότι το ξανασκέφτονται. Το σίγουρο είναι ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, απασχολούν τη δημοσιότητα το ίδιο έντονα από την εποχή που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr. and Μrs. Smith μέχρι και χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Και που είσαι ακόμα!

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mark J. Terrill, File