CELEBRITIES

Αυτοί είναι οι 17 πιο sexy άνδρες του πλανήτη με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια

C Ryan/Invision/AP

Η Τετάρτη 22 Μαΐου είναι μία σελίδα της ιστορίας του κόσμου αλλά και του Ladylike ειδικά που οφείλει να γραφτεί με χρυσά γράμματα. Ήταν η ημέρα που αντικρίσαμε τις φωτογραφίες του Brad Pitt και του Leonardo DiCaprio μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών και δεν μπορώ να σου πω πόση ώρα μας πήρε να συνέλθουμε γιατί ο χρόνος ήταν σαν να είχε παγώσει.

AP Photo/Petros Giannakouris

AP Photo/Petros Giannakouris

Διάβασε κι αυτό: Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μαζί στο κόκκινο χαλί και μαζεύουμε τα σαγόνια μας από το πάτωμα

Αφού κάναμε μια πολύ ψύχραιμη τοποθέτηση επί του θέματος πέσαμε σε βαθιά ονειροπόληση. Οι άνδρες του πλανήτη που βλέπουμε σε κόκκινα χαλιά, σε gala, σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, στις ταινίες και στην τηλεόραση είναι πολλοί και είναι πολύ ωραίοι και μπράβο τους. Ποιοι όμως από αυτούς είναι απολύτως ακαταμάχητοι για εμάς; Ποιοι θα έμπαιναν στη «λίστα» μας;(Aν έχεις δει «Τα φιλαράκια» καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέω, αν όχι δες το παρακάτω video) Ποιοι είναι αυτοί που σε ένα τρελό όνειρο θα έρχονταν να μας πουν κάτι απλό όπως «Σ’ αγαπώ παντρέψου με» και θα φεύγαμε μαζί τους χωρίς δεύτερη σκέψη με θέα το ηλιοβασίλεμα; Για να μην πολυλογώ, ποιοι είναι η αφρόκρεμα των hot ανδρών για εμάς;

 

Μην περιμένεις να δεις αντικειμενικότητα, ψήφους και έρευνες στην παρακάτω λίστα. Σε αυτή συμβάλλαμε όλες μας η κάθε μία με τα ξεχωριστά και εντελώς υποκειμενικά της κριτήρια.

Κλέλια: Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Joaquin Phoenix

Leonardo Dicaprio:Γιατί όταν τον πρωτοείδα, ήμουν στην τρυφερή ηλικία των 10 και έκλαιγα απαρηγόρητη για τον άδικο χαμό του στον Τιτανικό. Γιατί το δωμάτιό μου ήταν γεμάτο με αφίσες του. Γιατί ήταν ο πρώτος και τελευταίος κατάξανθος με μπλε μάτια και baby face που έκανα κέφι. Γιατί σήμερα είναι ένας γοητευτικός άντρας που νοιάζεται για το περιβάλλον, τη μαμά του (περισσότερο από όσο χρειάζεται) και έχει αυτήν τη μόνιμη θλίψη στα ματάκια του.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Bradley Cooper: Τελικά έκανα λάθος και μάλλον μου αρέσουν οι ξανθοί και ανοιχτόχρωμοι. Μπαίνει ο Bradley στο γραφείο και μου λέει «πάμε κοπέλα μου να φύγουμε» και του λέω όχι; Με τι μούτρα; Να φταίει που έχει τόσα μαζεμένα ταλέντα; Που φοράει κοστούμι και σκέφτεσαι ότι «ναι, για σένα φτιάχτηκε αυτό το ρούχο»; Που αγαπάει τα σκυλιά; Που αγαπάει τη μαμά του πολύ; (να το κοιτάξω το θέμα μου με τους μαμάκηδες)

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Joaquin Phoenix: Εδώ βρίσκεται η αληθινή μου αδυναμία. Όχι αντικειμενικά όμορφος, με λίγα κιλάκια παραπάνω, με ξεκάθαρη κατάθλιψη στα μάτια, με άφθονο ταλέντο, τον βλέπεις και σκέφτεσαι ότι κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά και θα έλεγες ψέματα στην Αστυνομία για πάρτη του αν χρειαζόταν. Έχει χάσει και τον αδερφό του River (άλλος κούκλος) και δεν είναι να παίζεις με την εύθραυστη ψυχολογία του.

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Andy Kropa/Invision/AP

Κέλλυ: Idris Elba, Bobby Cannavale, Michael B. Jordan

Idris Elba: Aς αφήσουμε για λίγο στην άκρη το γεγονός ότι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μελαμψά αγόρια, ο Idris Elba για εμένα έχει τα πάντα: ωραία «λαιμά», που λέμε και στο χωριό μου, κάτι που σημαίνει ότι έχει ωραία πλάτη και λαιμό -μη ρωτήσεις γιατί μου αρέσει αυτό το σημείο στον άνδρα, χρόνια προσπαθώ να βρω εξήγηση-, την τέλεια βρετανική προφορά (σκέψου να σου λέει “How you doin'”αλά Joey Tribbiani με αυτή την προφορά–λιποθυμώ) και κορμί θανατηφόρο. Σημαντικό “plus”, τα μάτια του στα οποία θα έλεγα το «ναι» ακόμα κι αν με ζητούσε σε γάμο (και σκέψου ότι δεν είμαι του γάμου). Κρίμα που το έχει πει ήδη άλλη πριν από μένα.

Richard Shotwell/Invision/AP

Richard Shotwell/Invision/AP

Bobby Cannavale: Αχ, είναι έρωτας εδώ και χρόνια ο Bobby. Από τότε που τον είδα σε επεισόδιο του “Sex and the City” κάτι που προκάλεσε -ακόμα και αν ο ρόλος του στη σειρά ήταν αμφιλεγόμενος. Ήταν η βαρύτονη φωνή του που με ενθουσίασε σ’ αυτόν και φυσικά η αμερικανο-ιταλική προσφορά του -κάτι έχω με τις προφορές ξεκάθαρα. Τον λάτρεψα ακόμη περισσότερο, όταν τον είδα στο “Vinyl” μια σειρά για την μουσική σκηνή της Αμερικής στα ’70s, λόγω της εκπληκτικής ερμηνείας του στο show. Δηλαδή έχει και ταλέντο το παλικάρι. Φυσικά, βοηθάει και αυτή η χαλαρότητα και ανεπιτήδευτη γοητεία του που με κάνει να θέλω να του δοθώ παντοτινά.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Michael B. Jordan:Είπαμε έχω «μοτίβο». Αλλά αλήθεια πέρα απ’ αυτό, όποιος και αν είναι ο τύπος μιας γυναίκας, αναρωτιέμαι: γίνεται να δει κανείς τον Michael B.Jordan και να μην σκεφτεί ότι είναι όμορφος; Ότι τουλάχιστον πρόκειται για ένα σούπερ σέξι αγόρι; Και πριν με πεις επιφανειακή, είχα αυτή την άποψη προ “Creed” franchise που το σώμα του δεν ήταν τόσο γυμνασμένο όσο τώρα. Νομίζω τα πεταχτά αυτιά και το διακριτικό του ψεύδισμά του όταν μιλάει, ότι μου έχουν κλέψει την καρδιά.

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Δέσποινα: Tom Hardy, Brad Pitt, Michael Fassbender

Tom Hardy: Όταν τον έπλασε ο θεός πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση, μεγάλη έμπνευση. Άγρια ομορφιά, γεμάτα χείλη, «σε γδύνω» με μία ματιά βλέμμα και πλάτες τουλάχιστον για προσγείωση ελικοπτέρου. Θέλεις κάτι άλλο για να καταλάβεις ότι χάνω τις αισθήσεις μου μόλις τον αντικρίσω;

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Brad Pitt: Τα χρόνια περνούν και ο Brad Pitt ακολουθεί πορεία αντίστροφή. Μεγαλώνει για να μικραίνει και για να προσθέτει πόντους ομορφιάς στο ήδη κοντυλένιο πρόσωπό του. Δε θα ντραπώ και θα σου πω πως όταν εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με τον Leonardo DiCaprio μάζευα το σαγόνι μου από το πάτωμα. «Να ‘χα χίλια μάτια τα μάτια σου να βλέπω». Μία πρόχειρη αφιέρωση.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Michael Fassbender: Τι κοιτάς τα μάτια του Fassbender, τι κοιτάς τα νερά στην παραλία Βουτούμι των Παξών, η ίδια ακριβώς εικόνα, το ίδιο ακριβώς συναίσθημα. Και το πιο σέξι χαρακτηριστικό η υποψία χαμόγελου. Υπάρχει εκεί αλλά ποτέ δεν εκδηλώνεται σε όλο το εύρος του. Έχει στιλ, έχει σεξαπίλ, έχει και μούσια τριών ημερών που ολοκληρώνουν το σύνολο και σε οδηγούν να σκουπίζεις τα σάλια σου. Τέλος ψύχραιμης τοποθέτησης.

Joel Ryan/Invision/AP

Joel Ryan/Invision/AP

Δήμητρα: Jamie Dornan, Chris Hemsworth, Tom Hardy – Michael Fassbender

Δύσκολη ερώτηση αγαπητή μου Λία. Τρεις ε; Θα κάνω την ανατροπή και θα αφήσω απ’έξω το μεγαλύτερο crash των παιδικών/εφηβικών (ok και ενήλικων χρόνων μου) τον David Beckham (Θεέ μου πόσο μου αρέσει το γεμάτο τατουάζ σώμα του) και θα επιλέξω τους εξής:

Jamie Dornan: Είναι ο number one για εμένα. Προσοχή: με μούσια, γιατί ξυρισμένος είναι λίγο φλώρος. Παρόλο που δεν έχει την απόλυτη κορμάρα (όλες ξέρετε ότι μου αρέσουν τα γυμνασμένα και μυώδη σώματα, δε φταίω εγώ, άθελά μου συμβαίνει), ο Jamie σα σύνολο μου αρέσει περισσότερο από όλους. Δεν έχει αυτό που λέμε το απόλυτα τέλειο πρόσωπο και αυτό με γοητεύει ακόμη περισσότερο. Στο να τον βάλω στην κορυφή των προτιμήσεών μου έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου ψώνιο, δεν είναι μαιντανός, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει να έχει μια πολύ φυσιολογική ζωή με την οικογένειά του. Αν δεν είναι αυτός super sexy daddy τότε ποιος;

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Chris Hemsworth: Φύγαμε για το απόλυτο κορμί. Chris Hemsworth στη 2η θέση. Όσο βαριέσαι στην παραλία μπορείς να μετράς τετραγωνάκια. Τι ποια τετραγωνάκια; Έλα τώρα των κοιλιακών του. Ας μη σχολιάσω τις τεράστιες πλάτες του, τα μπράτσα του και τους τραπεζοειδείς του. Η Κέλλυ θα με καταλάβει. Πάω παρακάτω, φτάνει.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Διπλό jack pot: Στην τρίτη θέση θα βάλω δύο. Θα μου χαρίσεις έναν Λία, γιατί κατάφερα και έβγαλα εκτός τον David Beckham που τον είχες σίγουρο, είμαι βέβαιη. Στην τρίτη θέση, λοιπόν, ο Tom Hardy και ο Michael Fassbender. Ο Tom είναι το κακό παιδί της λίστας μου, ο άντρας που θα μου έκανε τη ζωή δύσκολη. Όσο κι αν προσπαθείς, άλλωστε, να μη σε τραβούν αυτοί οι τύποι εν τέλει την πατάς. Τον βάζω μέσα εν γνώση μου και παίρνω την ευθύνη. Και θα κλείσω με τον Michael Fassbender, αν και δε θα ήθελα να τον χωρίσω από την Alicia Vikander, καθώς μου αρέσουν πολύ μαζί. Κομμάτια να γίνει όμως. Ο Michael δείχνει να τα έχει όλα. Στιλ, ομορφιά, φανταστικό βλέμμα. Μοιάζει ο Mr Τέλειος. Είναι όμως; 

Διάβασε κι αυτό: 8 φορές που ερωτευτήκαμε λίγο περισσότερο τον Tom Hardy

Βιβή: Johnny Depp, Gael García Bernal, Michael Fassbender

Johnny Depp: Μποέμ, αλλόκοτος, μυστηριώδης, αντί σταρ .  Αν εξαιρέσουμε όλα τα σκάνδαλα με την προσωπική του ζωή, ο Johnny Depp είναι από ο άντρας που μπορεί να σε καθηλώσει με μια του μάτια, αυτός που θα σε κάνει να τον ψάχνεις με το βλέμμα σου μέσα στο πλήθος, ο λόγος που κολλούσα τη μούρη μου στην οθόνη όταν έβλεπα τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Gael Garcia Bernal: Γραφική θα μπορουσες να με πεις αλλά ένας Ισπανόφωνος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μου. Θα με έλεγες ακόμη πιο γραφική αν διάλεγα το Javier Bardem  αλλά αντί αυτού θα σου πω τον  Gael García Bernal. Το αγόρι από το Μεξικό που πρωταγωνίστησε στο “Amores Perros” και το εξαιρετικό “Y tu mamá también” ενώ το 2016 κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού για το “Mozart in the Jungle”. Είναι τα πράσινα μεγάλα μάτια, η αλλόκοτη μύτη, τα ωραία χείλη,  η γοητεία του σε συνδυασμό με μια ηρεμία ρε παιδί μου. Γνώμη μου.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Michael Fassbender: Στην τρίτη θέση ο διάολος μεταμορφωμένος, όπως τον έχουμε χαρακτηρίσει εδώ στο Ladylike, ο Michael Fassbender. Είναι  ο άντρας ο σωστός, ο κλασικός, ο πολλά βαρύς, ο «δε σηκώνω πολλά». Ψηλός, γοητευτικός, σέξι ακόμη και με λίγα μούσια- εξαίρεση στον κανόνα μου- και με μια προστυχιά- δεν θα ντραπώ να το πω- στο βλέμμα. Τυχερή η Alicia.

 

Η αφεντιά μου: Christian Bale, Ewan McGregor, David Beckham (Για να μη μείνει και με το παράπονο η Δήμητρα)

Christian Bale: Δεν ξέρω αν φταίει που τόσο πολύ τον εκτίμησα σαν ηθοποιό μέσα από το The Machinist όπου σέξι δεν τον έλεγες σε καμία περίπτωση, δεν ξέρω αν φταίει που έπαιξε έναν τόσο βαθιά κακό χαρακτήρα όσο τον πρωταγωνιστή του American Psycho κάνοντας ακόμα και έναν απόλυτα διεστραμμένο ήρωα να δείχνει ακαταμάχητος, δεν ξέρω αν φταίει μετα που έγινε «φέτες» για το Batman, ίσως στο κάτω κάτω να είναι και όλα μαζί, αλλά ο 45χρονος Christian Bale είναι μεγάλη αδυναμία μου.

AP Photo/Michael Sohn

AP Photo/Michael Sohn

Ewan McGregor: Ναι, έχω ένα ελαφρύ εώς βαρύ κόλημμα με τους άνδρες από τη Μεγάλη Βρετανία το παραδέχομαι. Ο Christian Bale Ουαλλός, ο 48χρονος Ewan McGregor Σκοτσέζος. Τα γκρι του μάτια με αιχμαλώτισαν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών που είδα το Trainspotting (ναι μην αναρωτιέσαι γιατί το έβλεπα στα 10 μου, ήμουν περίεργο παιδί με μεγάλη ελευθερία σε ό,τι αφορά το ζήτημα κουλτούρα) και όταν είδα και το Shallow Grave, το Velvet Goldmine (με άκρως αποκαλυπτική σκηνή όταν υποδύεται και τον γυμνο Iggy Pop στη σκηνή), το πάντα ρομαντικό Moulin Rouge. Δεν θέλει κανείς πολύ για να ερωτευτεί τον Ewam McGregor έτσι δεν είναι; Βέβαια μου τα χάλασε λίγο όταν πέρσι άφησε την επί πολλά χρόνια σύζυγό του Eve Mavrakis για τη Mary Elisabeth Wilnstead αλλά τι να κάνουμε, άνθρωπος είναι κι αυτός, ένα σφάλμα έκανε πρέπει να το ξεχάσεις.

Colin Young-Wolff/Invision for Nissan North America/AP Images

Colin Young-Wolff/Invision for Nissan North America/AP Images

David Beckham: Και πόσο καλύτερα μπορεί να κλείσει αυτό το τουρνέ στους άνδρες της Μεγάλης Βρετανίας παρά με τον David Beckham; Ο 44χρονος σύζυγος της Victoria (να τον χαίρεται παρεμπιπτόντως η γλυκιά μου), εκτός από το ότι ανήκει στην κατηγορία Brad Pitt, δηλαδή ακολουθεί πορεία αντίστροφη στο χρόνο όπως είπε και η Δέσποινα, εκτός από το ότι έχει χιούμορ και το αποδεικνύει συχνά πυκνά στο Instagram του, εκτός του ότι έχει κορμί υπέροχο και μια τεράστια έκθεση από tattoo για να χαζεύεις, είναι κι αυτός εφηβικός μου έρωτας αφού όταν ξεκίνησα να βλέπω ποδόσφαιρο εκείνος ήταν στα καλύτερα του. Έκτοτε ποτέ δε με απογοήτευσε όσα χρόνια κι αν πέρασαν. Το «αχ» μου είναι ακόμα δικό του.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Ορίστε και για εσένα που ήθελες τα στατιστικά και τις ψήφους θέλω να σε ενημερώσω πως έχουμε νικητή. Ο Michael Fassbenter επάξια κατέκτησε την κορυφή της λίστας των πιο sexy ανδρών με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια. Το Ladylike του παραδίδει την καρδιά του. Κάτι λίγο, ένα μπράβο και μια αγκαλιά δίνουμε και στον Tom Hardy που ήρθε δεύτερος στις προτιμήσεις μας. Πάντα τέτοια παιδιά.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: C Ryan/Invision/AP