CELEBRITIES

Ο εγγονός του Bob Dylan είναι κούκλος και μοιάζει πολύ στο διάσημο παππού του

Το τελευταίο fashion show των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο είχε την εξής ιδιαιτερότητα: Τα βασικά μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk δεν ήταν η creme de la creme του παγκόσμιου μόντελινγκ, αλλά κυρίως οι απόγονοι εξαιρετικά διάσημων ανθρώπων (μαζί με καλοβγαλμένους influencers του instagram). Εκεί λοιπόν, πάνω σ' αυτή την πασαρέλα γνωρίσαμε ένα πολύ όμορφο αγόρι, που το λένε Levi Dylan και είναι ο εγγονός του μεγάλου Bob (Dylan)

Ο Levi είναι ένα από τα 4 παιδιά του τραγουδιστή Jacob Dylan, δηλαδή του μικρότερου γιου του σπουδαίου καλλιτέχνη. Οι άντρες αυτής της οικογένειας εκπέμπουν αβάσταχτη γοητεία, μάτια έχεις και βλέπεις. Το ύφος είναι ίδιο με του διάσημου παππού του.

Τι να πεις και για τον μπαμπά;

Ο Bob Dylan στα νιάτα του

 

Το show των Dolce & Gabbana ήταν το πρώτο catwalk για τον Levi, ο οποίος μέχρι τώρα έδειχνε την ομορφιά του μόνο μέσα από φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως η ιταλική Vogue και το Wonderland. Όπως έχει πει σε συνέντευξή του, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για οικονομικούς λόγους. “Παράτησα τη μουσική. Ακόμα μ’ αρέσει να παίζω, αλλά δύσκολα βγάζεις τα προς το ζην. Και πιστεύω πως πήρα μία ώριμη απόφαση” δήλωσε πριν μερικούς μήνες στο The Cut το 23χρονο εγγονάκι του Bob Dylan.