CELEBRITIES

Ο Blake Shelton είναι ο σέξι άντρας της χρονιάς. Το twitter αντιδρά

Μια από τις μεγαλύτερες σταθερές της pop κουλτούρας είναι το επετειακό εξώφυλλο του People, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς. Την αρχή έκανε ο Mel Gibson το 1985 και από τότε έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, οι Richard Gere και Brad Pitt, οι οποίοι έχουν κερδίσει τον τίτλο 2 φορές, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum, Chris Hemsworth και David Beckham. Αρκετά σέξι και όμορφοι άντρες, σωστά; Ε, φέτος αποφάσισαν να δώσουν στον τίτλο στον φοβερά αδιάφορο Blake Shelton και το internet αρνείται να δεχτεί αυτή την απόφαση- και εδώ που τα λέμε, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

Οι χρήστες του twitter δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους και όλοι δήλωναν ότι δεν βρίσκουν τίποτα σέξι στον τραγουδιστή που διάλεξε το περιοδικό.

Κάποιοι απόρησαν που δεν είδαν έναν από τους δεκάδες πιο σέξι άντρες που υπάρχουν στο Hollywood, όπως π.χ τον Idris Elba.

Ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν ότι μπορούν να βρουν 100 πιο σέξι άντρες από εκείνον. Καθόλου υπερβολικοί.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάτι με τον Blake τον Shelton, καλά να’ναι ο άνθρωπος με την Gwen την Stefani, και μπορεί όντως στα μάτια κάποιων να είναι σέξι, αλλά πραγματικά People Magazine, μπορούσες να κάνεις καλύτερη επιλογή. Μετά από ένα σύντομο meeting καταλήξαμε σε 10 πιο σέξι άντρες που θα μπορούσαν να μπουν στο εξώφυλλο.

1. Jason Momoa

2. Jamie Dornan

3. Oscar Isaac

4. Idris Elba

5. Chris Evans

6. Kit Harington

7. Armie Hammer

8. Mahershala Ali

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

(ό, τι καλύτερο συνέβη ποτέ στις στάσεις λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας)

9. Alexander Skarsgård

10. Riz Ahmed

14

Την επόμενη φορά ας μας ρωτήσουν καλύτερα ποιον να βάλουν.

 

Κεντρική φωτογραφία:  Richard Shotwell/Invision/AP