CELEBRITIES

Η Blake Lively καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση αλλά όχι από τον Harvey Weinstein

Κι ενώ το χρονικό του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Harvey Weinstein και δεκάδες ηθοποιούς συνεχίζεται, η Blake Lively αρπάζει την πολύ κακή αφορμή και κάνει τη δική της σχετική εξομολόγηση. Αυτή τη φορά θύτης δεν είναι ο απαράδεκτος χολιγουντιανός παραγωγός, αλλά ένας make-up artist παύλα ηδονοβλεψίας.

Η 30χρονη Lively είπε σε συνέντευξή της στην LA Times πως στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν μακιγιέρ ο οποίος της συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα τόσο λεκτικά όσο και με πράξεις. Ο άντρας αυτός αφού της μίλησε με απρεπή τρόπο, επέμεινε να εφαρμόσει το κραγιόν στα χείλη της με το δάχτυλό του, ενώ τον έπιασε και στα πράσα να την τραβάει βίντεο ενώ αυτή κοιμόταν. H Blake είχε αναφέρει τα περιστατικά στους παραγωγούς, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα (!). Η απραξία τους την οδήγησε στο γραφείο ενός δικηγόρου και ως εκ τούτου ο make-up artist απολύθηκε. Ωστόσο κανείς δεν κατήγγειλε τον άντρα.

Η Blake Lively αναφέρθηκε και στον Harvey Weinstein, δηλώνοντας πως ναι μεν τον γνώριζε αλλά δεν έχει να του προσάψει κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά.

Κεντρική φωτογραφία: Christopher Smith/Invision/AP