CELEBRITIES

Είχες καιρό να δεις τον Πρόδρομο του Big Brother 1; Κι εμείς

ndp

Δεκαεπτά χρόνια έχουν περάσει μετά την προβολή του Big Brother στον ΑΝΤ1, του πρώτου reality που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μπροστά στην οθόνη. Στον τελικό, τότε, είχαν καταφέρει να περάσουν δύο άνδρες, που είχαν χτίσει μια στενή φιλία εντός του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τσάκας που αναδείχθηκε και νικητής και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης. Ο τελευταίος εξαργύρωσε την επιταγή της αναγνωρισιμότητας που του έφερε το reality πρώτα ως τραγουδιστής, κυκλοφορώντας έναν δίσκο και στην συνέχεια ως συμπαρουσιαστής της Μαριέττας Χρουσαλά στην εκπομπή ''Η Ελλάδα Παίζει''. Αυτό το τελευταίο έγινε το 2006 και έκτοτε ο Πρόδρομος απομακρύνθηκε σιγά σιγά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πρόδρομος ζει πλέον στην Σκόπελο, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά έχοντας αναλάβει το οικογενειακό εστιατόριο μαζί με τον αδελφό του. Όσο για τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, δεν ασχολείται πια επαγγελματικά με αυτό αλλά δεν έχει πάψει να τραγουδάει σε γλέντια με φίλους.  Από το 2013 έπαψε και να είναι εργένης αφού παντρεύτηκε την Αλέκα, μία δασκάλα που γνώριζε από τη δεκαετία του 1990 αλλά ερωτεύτηκε 20 χρόνια μετά. 

Μαζί της βρέθηκε τις πρώτες ημέρες του χρόνου στην Αθήνα και διασκέδασε στο Gazi Live όπου εμφανίζονται ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα. Τα κέφια του μεγάλα όπως θα δεις και σε συνδυασμό με την σύντομη εμπειρία του στις πίστες και τη δισκογραφία φέραν ως αποτέλεσμα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης να το «ζήσει» σαν να ήταν εκείνος πάνω στη σκηνή.

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

Πάντα τέτοια Πρόδρομε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency