CELEBRITIES

Ρεζίλι των σκυλιών! Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη των celebrities στα social media

Τα γραπτά μένουν, να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις κάτι στα social media χωρίς να το πολυσκεφτείς ή να το ψάξεις. Ξέρεις πόσες φορές την έχουν πατήσει οι celebrities κι έχουν ανεβάσει χαζομάρες δημοσίως; Είναι πολύ εύκολο να ξεφτιλιστείς, ειδικά όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο.

Rita Ora

 

Τρελή ντροπή ήταν για τη Rita Ora ένα tweet που έκανε τον Οκτώβριο του 2014μ στο οποίο έλεγε “Θα βγάλω το νέο μου τραγούδι τη Δευτέρα αν αυτό έχει 100000 retweets”. Κάποια στιγμή αργότερα το tweet αυτό διεγράφη αφού συγκέντρωσε μόλις 2000 retweets.

Scott Disick

 

O πρώην της Kourtney Kardashian, όχι πως έπρεπε να αποδείξει ότι είναι βλαμμένος, αλλά το απέδειξε, βάζοντας ως λεζάντα σε ένα προϊόν που διαφήμιζε, ακριβώς τις οδηγίες του διαφημιστή. “Here you go, at 4pm est, write the below. Caption: Keeping up with the summer workout routine with my morning @booteauk”. Λίγο αργότερα το κατάλαβαε και το διόρθωσε.

Lindsay Lohan

 

“To πόδι μου ήταν κατακόκκινο, έπρεπε να το αφαιρέσω”, έγραψε η LiLo όταν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με το photoshop να φαίνεται περισσότερο από ποτέ και να έχει παραμορφώσει ολόκληρη την πόρτα. Φυσικά στα σχόλια από κάτω έγινε σφαγή και κανείς δεν πίστεψε τη δικαιολογία της Lindsay.

Khloe Kardashian

 

Και η Khloe την έπαθε όταν πριν περίπου έναν μήνα ανέβασε μια selfie με μια κάποια παράδοξη καμπύλη στην πόρτα του μπάνιου της. Όταν κάποιοι fans το παρατήρησαν έσπευσαν να της το πουν για να ποστάρει η ίδια λίγο αργότερα την original φωτογραφία λέγοντας πως δεν ήθελε όλοι να σχολιάζουν τα γόνατά της.

Βeyonce

 

Τον Σεπτέμβριο του 2014, η Queen B ένιωσε την ανάγκη να αδυνατίσει λίγο τα μπούτια της, αλλά κατά λάθος σήκωσε μια στάλα και το σκαλί ανάμεσα στα πόδια της.

James Franco

 

Τον Απρίλιο του 2014, κυκλοφόρησαν print screens από μηνύματα του James Franco στο instagram μιας 17χρονης fan του με το όνομα Lucy Corde στο οποίο την ρωτούσε αν θα έπρεπε “να κλείσει ένα δωμάτιο”, αλλά η ανήλικη fan αρνήθηκε την πρόσκλησή του, λέγοντάς του πως ίσως πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο μέχρι να γίνει 18. “Ντρέπομαι και φαντάζομαι πως όλοι την έχουν πατήσει σαν εμένα με τα social media. Έτσι γνωρίζονται οι άνθρωποι σήμερα, αλλά απ’ όσα έμαθα – μάλλον επειδή είμαι καινούριος σ’ αυτά – ποτέ δεν ξέρεις ποιος βρίσκεται στην άλλη άκρη”, είπε αργότερα ο James Franco.

Kim Kardashian

 

“Why did Georgio Armani discontinue my favorite foundation??? I’m on my last bottle & everyone I know uses this!!! Please make it again!”, έγραψε τον Ιούνιο του 2015 η Kim Kardashian στο twitter της, για να λάβει την απάντηση του οίκου “@KimKardashian Dear Kim – let us know which one you need and we’ll send it to you. And Mr. Armani’s first name is Giorgio”. Η Κim για να δικαιολογηθεί για το λάθος στο όνομα του Αρμάνι, είπε πως ήταν άυπνη”.

Courtney Love

 

H Courtney υποστήριξε στο Twitter τον Μάρτιο του 2014 πως μάλλον βρήκε την πτήση 370 της Malaysia Airlines που είχε εξαφανιστεί στις 8 Μαρτίου του 2014, μαζί με ένα διάγραμμα που έδειχνε το σημείο που πίστευε ότι είναι το αεροπλάνο. Αργότερα η υπηρεσία Tomnod ανακοίνωσε πως αυτό που είδε η Courtney ήταν απλά άλλες βάρκες στην περιοχή.

Charlie Seen

 

Toν Δεκέμβριο του 2011, o Charlie Seen κατά λάθος τουίταρε τον αριθμό του τηλεφώνου του στην προσπάθειά του να τον στείλει στον Justin Bieber: “310-954-7277 Call me bro. C,”. Αργότερα έσβησε το tweet αφού φυσικά δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις από fans.

Naomi Campbell

 

Η Naomi έπαθε κάτι παρόμοιο με τον Scott Disick, όταν έκανε copy paste τις οδηγίες του συνεργάτη της για το πώς να ποστάρει τα παπούτσια που της έστειλαν. Η λεζάντα της φωτογραφίας έλεγε “Naomi, So nice to see you in good spirits!!! Could you put something like: Thanks to my friend @gary.aspden and all at adidas – loving these adidas 350 SPZL from the adidas Spezial range. @adidasoriginals”. Λίγο αργότερα φυσικά το κατάλαβε και το διόρθωσε.