CELEBRITIES

Πιάσε μία κουπ: Αυτά είναι τα πιο ψαγμένα μαλλιά φέτος

Άμα είχαμε και εμείς προσωπικούς κομμωτές, κυρίες μου του Hollywood, πολύ πιθανό είναι  να αλλάζαμε κόμμωση κάθε μήνα και να μας θαυμάζετε και εσείς. Αμέ.

Ωστόσο, αφού δεν έχουμε πάμε πάσο και σας ζηλεύουμε και σας δείχνουμε όταν πηγαίνουμε κομμωτήριο.”Να να, θέλω αυτό το κοντό μαλλί, όπως της Rihanna” ή “κάν’ τα μου να λάμψουν στα της Kardashian”.

Και φέτος, έχουν δει πολλά τα ματάκια μας και ευτυχώς οι επιλογές είναι για όλα τα γούστα. Να λοιπόν, μερικά από τα διάσημα hairstyles που ψάχτηκαν περισσότερο το οκτάμηνο του 2014, σύμφωνα με το Instyle.com.

Beyonce

Ήταν μια αλλαγή που της ταίριαξε κουτί το καρέ σγουρό. Η Beyonce μας έκανε να γουρλώσουμε μάτια με το πόσο της πήγαινε και αυτό το στιλ.

Rihanna

Η γυναίκα που αλλάζει σχεδόν κάθε βδομάδα μαλλί, θα ήταν μάλλον παράλογο να λείπει από τις αναζητήσεις των υπόλοιπων γυναικών που ψάχνουν έμπνευση για το κομμωτήριο.

Taylor Swift

Ούτε σπαστό, ούτε ίσιο, ούτε σγουρό. Κυματιστό ανέμελο μαλλί, που λογικά πετυχαίνει μόνο εντός κομμωτηρίου για τις απλές καθημερινές γυναίκες. Στη Taylor Swift κρατιέται και εκτός (ζήλια μας μεγάλη).

Katy Perry

 

Κάπου μεταξύ πράσινης ανταύγειας και κυματιστού, μερικές γυναίκες λογικά αναζητούν πως να αντιγράψουν το πιο “ήσυχο” hairstyle της Katy Perry. Μαύρο, ίσιο με αφέλειες.

Kim Kardashian

Όοοοχι, τα θηλυκά του κόσμου δεν αναρωτιόμαστε μόνο για το πίσω μέρος της Kim Kardashian. Πολλά ερωτηματικά μας προκαλεί το πως διατηρεί τόσο όμορφα τα μαλλιά της. Και ψάχνουμε, ψάχνουμε.

Jennifer Lawrence

Ε ναι, αυτό το μαλλί της Jennifer Lawrence αξίζει να το ψάξεις αν και αμφιβάλλουμε πόσο εύκολο είναι να το πετύχεις αν δεν έχεις καρφί ίσιο μαλλί ή δεν κάνεις ισιωτική.

Cameron Diaz

 

Η απλότητα του μαλλιού της Cameron Diaz μας κάνει να δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε γιατί μπορεί κανείς να ψάχνει “Diaz hairstyle”. Ίσως για το ότι φαίνεται τόσο υγιές και πλούσιο μετά από τόση ντεκαπάζ.

Halle Berry

Στην περίπτωση της Halle Berry όλα εξηγούνται. Καθιέρωσε το κοντό μαλλί και φέτος το “λανσάρει” με μια πλάγια χωρίστρα που πολύ της πάει. Αυτά βλέπουμε και θέλουμε να πιάσουμε τα ψαλίδια.

Jennifer Aniston

 

Κάθε γυναίκα που σέβεται τα μαλλιά της, αναρωτιέται πως γίνεται να έχει ξανθό πλούσιο μακρύ μαλλί της Jennifer Aniston. Έτσι λοιπόν γίνονται οι αναζητήσεις, αν και φέτος πολύ πιθανό είναι μερικές γυναίκες να την αναζήτησαν λόγω του καστανού που λάνσαρε για χάρη ταινίας της αλλά και του καρέ που τόλμησε.

Jessica Alba

To όμπρε μαλλί της Jessica Alba, είναι ότι πρέπει για clopy paste. Ίσιο, σπαστό, κοντό, μακρύτερο, μας κάνει να το θέλουμε.

Christina Hendricks

Για όσες αγαπούν το κόκκινο, η αναζήτηση “Christine Hendricks Hairstyle” ίσως είναι και στους σελιδοδείκτες. Όχι άδικα.