CELEBRITIES

Οι 10 πιο καλοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική για το 2014

Περιοδείες, σειρές ρούχων, άλμπουμ, βιντεοκλίπ, προϊόντα μαλλιών, αρώματα, ντουέτα και συνεργασίες.

Είναι πολλοί οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να βγάλουν λεφτά τα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Είναι φυσικά εύλογο το ερώτημα ποια τραγουδίστρια βγάζει τα περισσότερα και πόσα είναι αυτά. Το Forbes να ‘ναι καλά και τα μαθαίνουμε όλα.

1. Beyonce

Η πρώτη θέση στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων γυναικών της μουσικής βιοηχανίας ανήκει δικαιωματικά στη βασίλισσα των show, την Beyonce. H περιοδεία της με τον Jay Z (95 shows) και φυσικά οι φήμες περί χωρισμού, οι τσακωμοί αδερφής και συζύγου στο ασανσέρ και τα βιντεοκλίπ – υπερπαραγωγές, “χάρισαν” στην Queen B 115 εκατομμύρια δολλάρια.

 

Το 2014 ήταν η καλύτερη – εισπρακτικά – χρονιά για την Beyonce, η οποία έβγαζε περίπου 2.5 εκατομμύρια από κάθε πόλη στην οποία εμφανιζόταν. Το τελευταίο της album, με το που κυκλοφόρησε, χωρίς να έχει διαφημιστεί σχεδόν καθόλου, έφτασε στην κορυφή και έγινε ένα από τα best sellers της χρονιάς.

2. Taylor Swift

 

Η Τaylor βρίσκεται επίσης στην καλύτερη φάση της καριέρας της αφού το 2014, έβαλε στις “τσέπες” της 64 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ συνεργάζεται και κάνει διαφημίσεις για τις Diet Coke, Keds και Cover Girl. To album της “1989” άγγιξε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε.

3. Pink

 

Η “εξαφανισμένη” Pink, έκανε δουλείτσα, αφού αν και δεν ακουγόταν πολύ, εμφανίστηκε 85 φορές φέτος και έπαιρνε περίπου ένα εκατομμύριο σε κάθε πόλη στην οποία έδινε συναυλία. Στο σύνολο φέτος έβγαλε 52 εκατομμυριάκια, δεν τα λες κι άσχημα.

4. Rihanna

 

H Riri φέτος έβγαλε 48 εκατομμύρια δολλάρια. Ρούχα στο River Island, άρωμα, συναυλίες, φωτογραφίσεις. Τα πάντα κάνει αυτό το κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος κι ας είναι μόλις 26.

5. Katy Perry

 

Mε 40 εκατομμύρια δολλάρια από 20 μόνο συναυλίες, η Katy δεν κουράστηκε και πολύ για να φτάσει στην πέμπτη θέση της δεκάδας.

6. Jennifer Lopez

 

Το 45χρονο θαύμα με το όνομα JLο έβγαλε φέτος 37εκατομμύρια δολλάρια και το τραγούδι “Booty”. Εντάξει το “We are one” ήταν το επίσημο τραγούδι για το FIFA World Cup, αλλά ξαναλέω, έβγαλε και το “Booty”.

7 – 8. Miley Cyrus και Celine Dion

 

Γύρω στα 36 εκατομμύρια υπολογίζεται η αξία της πιο διάσημης γλώσσας μετά τους Rolling Stones, Miley Cyrus, αλλά και της επιζήσασας από τον “Τιτανικό”, Celine Dion.

9. Lady Gaga

 

Η δικιά μας (τώρα πια) Lady Gaga έβγαλε φέτος 33 εκατομμυριάκια, ενώ το 2011 είχε φτάσει τα 90. Το “Artpop” πήγε άπατο, αλλά δεν αμφιβάλουμε ότι θα ξανασκαρφαλώσει στην πεντάδα.

10. Britney Spears

 

Last but not least, η λατρεμένη στα 90’s Britney Spears, η οποία παρόλο που δεν κατάφερε τίποτα τρομερό με το άλμπουμ της “Britney Jean”, έπαιρνε πολύ καλά λεφτά για τις εμφανίσεις της στο Las Vegas (300.000-500.000 δολλάρια).

 

Περισσότερο Pop Culture στο LadyLike:

Διάσημες ηρωίδες κινουμένων σχεδίων ποζάρουν περήφανες με την μαστεκτομή τους

Ποια πρωταγωνίστρια κινουμένων σχεδίων είσαι;

Φωτογραφίζοντας ζευγάρια σε (πολύ) προσωπικές στιγμές