CELEBRITIES

Ο Carlos Santana έκανε την πιο τραγική δήλωση για την Beyoncé

Ο κόσμος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες- σε αυτούς που λατρεύουν σαν θεά τους την Beyoncé (γεια σας, φίλοι μου, ας κάνουμε μια group hug) και σε αυτούς που δεν την αντέχουν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί επικρατεί αυτός ο χαμός γύρω από το όνομά της. Και υπάρχει και ο Carlos Santana, ο οποίος δήλωσε ότι η Beyoncé δεν είναι τραγουδίστρια, αλλά μια ωραία παρουσία πάνω στη σκηνή.

”Νομίζω ότι η νίκη της Adele ήταν δίκαιη γιατί μπορεί να τραγουδήσει πολύ καλά. Με όλο το σεβασμό στην Beyoncé, είναι πολύ όμορφη να την κοιτάς αλλά η μουσική που κάνει δεν είναι τόσο σοβαρή, δεν είναι τραγουδίστρια. Η Adele από την άλλη δεν χρειάζεται να φέρει στη σκηνή χορευτές και props, βγαίνει απλά εκεί πάνω και τραγουδάει, όπως και έκανε- για αυτό και κέρδισε” είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να επιχειρηματολογήσω υπέρ της φωνής της Beyoncé- είτε την λατρεύεις είτε όχι δεν μπορείς να αρνηθείς ότι έχει μια από τις καλύτερες φωνές στο χώρο. Το γεγονός ότι ο Santana μείωσε την αξία της ως τραγουδίστρια απλά γιατί παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο show με χορευτές, κοστούμια και σκηνοθεσία είναι απλά τραγικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Adele που δεν κάνει το ίδιο πράγμα είναι κακή.

ΚΑΙ οι δύο έχουν συγκλονιστικές φωνές ΚΑΙ οι δύο άξιζαν αυτό το βραβείο ΚΑΙ οι δύο έχουν την ίδια καλλιτεχνική αξία, άσχετα αν η μια απλά στέκεται και τραγουδάει και η άλλη κάνει εντυπωσιακά show. Κάπου εδώ να πούμε ότι τραγουδούσε φανταστικά ενώ είναι ΕΓΚΥΟΣ και στεκόταν σε καρέκλα ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ. Άσε μας Carlos μου, τώρα.