CELEBRITIES

Κάπως ασυνήθιστα τα ονόματα των διδύμων της Beyonce και του Jay Z, δεν βρίσκεις;

Εδώ και καιρό, τα διεθνή Μέσα περίμεναν τον ερχομό στη ζωή των διδύμων της Beyonce και του Jay Z, κάνοντας εκτενή ρεπορτάζ για το πότε πρόκειται να γεννηθούν, πού, τι φύλο έχουν τελικά και όλα τα σχετικά.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν, τελικά είναι ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, το ζεύγος Carter πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως επιβεβαιώνουν διάφορες πηγές του περιβάλλοντός τους κι ας μην έχουν κάνει οι ίδιοι ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση κι έτσι, πλέον, σειρά έχουν τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα.

Έχοντας προηγηθεί η 5χρονη κόρη των καλλιτεχνών, Blue Ivy, αναμέναμε ότι δεν πρόκειται να έχουν συνηθισμένα ονόματα και τα δίδυμα, ωστόσο αν ισχύουν όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, τότε αυτή τη φορά το ζεύγος το “τερμάτισε”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες των διεθνών media, η εταιρεία που διαχειρίζονται η Beyonce και ο Jay Z, κατέθεσε επίσημα έγγραφα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών για τα ονόματα “Sir” και “Rumi”. Sir θα ονομαστεί ο γιος και Rumi η κόρη.

Οι εικασίες για το πώς προέκυψαν αυτά τα ονόματα δίνουν και παίρνουν στα ξένα δίκτυα αλλά ένα ερώτημα παραμένει: να εξασφαλίσουν αποκλειστικά δικαιώματα στα ονόματα αυτά γιατί; Άβυσσος η ψυχή…