CELEBRITIES

Beverly Hills 90210: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Luke Perry

Allstar Picture Library / Alamy Stock Photo

Περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό το reboot της διαχρονικής πλέον σειράς (έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη αποκλειστικά από το Fox Life), η οποία σημάδεψε την παιδική ηλικία-εφηβεία μας. Το Beverly Hills 90210 έκανε πρεμιέρα στην Αμερική κι έκανε αυτό που ακριβώς όλοι θέλαμε να δούμε στις οθόνες μας. Δεν ήταν όλοι εκεί. Ο λατρεμένος Luke Perry δεν ήταν ανάμεσά τους. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, τον περασμένο Μάρτιο ύστερα από οξύ εγκεφαλικό. Οι φίλοι και συνάδελφοί του τον αποχαιρέτισαν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Στο πρώτο επεισόδιο της του Beverly Hills, λίγο πριν το φινάλε, η Kelly και η Donna, με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μία χαρακτηριστική σκηνή με τον Brandon και τον Dylan. Στη συγκεκριμένη σκηνή ο Luke Perry λέει: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου».

Luke Perry: 5 μαθήματα στιλ από τα looks του θρυλικού Dylan McKay του ”Beverly Hills 90210”

Σε εκείνο το σημείο η εικόνα παγώνει και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό με το κείμενο: «Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966-2019»

 

Ο νέος κύκλος της σειράς Beverly Hills 90210 περιλαμβάνει έξι επεισόδια. Οι πρωταγωνιστές συναντιούνται ξανά μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot. «Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;», λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Allstar Picture Library / Alamy Stock Photo