CELEBRITIES

Ο Δημήτρης Μάζης κάνει καταδύσεις για μετάλλιο στις Κυκλάδες και η Μπέττυ Μαγγίρα τις γεμίζει ομορφιά

NDP Photo Agency

Εδώ και 17 χρόνια είναι ζευγάρι η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους φίλου Αντώνη Βλοντάκη και μπορεί να μην ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός και παρουσιάστρια αλλά κάποια στιγμή ο έρωτας ήρθε για τα καλά. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες και μία σχέση μοναδική. Κι είναι και ένα ζευγάρι μοναδικής ομορφιάς, όπως μπορείς να διαπιστώσεις σε κάθε φωτογραφία τους. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Κυκλάδες από όπου η ηθοποιός μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα που θα σε πείσουν για όσα είπαμε περί ομορφιάς πιο πάνω.

Διάβασε επίσης: Η μεγάλη κόρη της Μπέττυς Μαγγίρα είναι ίδια ο Δημήτρης Μάζης και υπάρχουν πειστήρια

Ας ξεκινήσουμε από τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνίστησε με την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”, φόρεσε το μαγιό της, το καπέλο της, το καφτάνι της και το αστραφτερό της χαμόγελο κι έγινε ένα με την ειδυλλιακή Φολέγανδρο. Φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο νησί, μπορούν να γίνουν και επισήμως cart postal του.

 

Ο Δημήτρης Μάζης στη συνέχεια κερδίζει επάξια τον τίτλο του μοντέλου σε καμπάνια προώθησης των ελληνικών νησιών στο εξωτερικό και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε δύο video με εκείνον πρωταγωνιστή να επιδεικνύει τις ικανότητές του στις καταδύσεις από μεγάλο ύψος στα βράχια της Μήλου και της Πολύαιγου. Πολίστας γαρ, οι βουτιές του στο νερό θα μπορούσαν να βραβευθούν με μετάλλιο για τέλεια εκτέλεση ή με ένα νέο μετάλλιο της πιο hot βουτιάς στο Αιγαίο. Θα εισηγηθούμε να θεσπιστεί αγώνισμα.

 

 

«Η σχέση πάντα περνάει από διάφορα στάδια. Για να διατηρηθεί η σπίθα, θέλει πολλή δουλειά. Η καθημερινότητα, τα παιδιά, η κούραση, οι υποχρεώσεις σίγουρα μπορεί να φέρουν εντάσεις και κραδασμούς. Θεωρώ όμως ότι η σωστή επικοινωνία με το σύντροφο είναι το παν. Να ανοίγεσαι, να μιλάς. Δεν πρέπει να περιμένεις από τον άλλο να μαντέψει τι έχεις. Πρέπει να του το πεις. Και επειδή οι άντρες είναι λιγομίλητοι, πιστεύω πως αυτοί θέλουν τράβηγμα να μιλήσουν. Εγώ είμαι πάντα του πολύ «μπλα μπλα». Μιλούσα, το έψαχνα, το ανέλυα. Έτσι όμως τον μαθαίνεις τον άλλο, έρχεσαι πιο κοντά και καταλαβαίνεις τον άνθρωπό σου. Η επικοινωνία και το να ταιριάζετε ως χαρακτήρας είναι το παν», είχε πει για τη σχέση τους σε συνέντευξή της η Μπέττυ Μαγγίρα. Κι εμείς τους ευχόμαστε η σχέση τους να τους γεμίζει πάντα χαμόγελα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency