CELEBRITIES

O Ben Stiller χρησιμοποιεί το μετρό στη Νέα Υόρκη. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεκαρδιστικό video

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ξέρεις τι σημαίνει starstruck; Είναι αυτό που δεν μπορείς να διαχειριστείς την αντίδρασή σου όταν συναντάς έναν διάσημο στην πραγματική σου ζωή. Είναι αυτό που προσωπικά μου συνέβη όταν είδα τον Σταύρο Ζαλμά στην Ερμού και άφησα ένα κάποιο σοβαρό το έλεγες ρεπορτάζ και κάθισα σαν παγοκολώνα μπροστά στην Καπνικαρέα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αυτή η ιστορία εκτυλίχθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης, το οποίο ως φαίνεται πέρα από απλούς καθημερινούς ανθρώπους χρησιμοποιεί και ο Ben Stiller.

Μία γυναίκα ισπανικής καταγωγής δέχεται την θέση που της παραχωρεί ένας άνδρας. Όταν τον κοιτάζει καλύτερα αντιλαμβάνεται πως είναι ο Ben Stiller και τότε καθώς έρχεται η συνειδητοποίηση το βαγόνι ολόκληρο ζει στιγμές απείρου κάλλους. Σηκώνεται όρθια, ουρλιάζει, του λέει πόσο τον αγαπά, ενθουσιάζεται, ουρλιάζει ξανά και φτιάχνει τα μαλλιά της για την φωτογραφία που θα βγάλει μαζί του. Μετά από εκείνον παίρνουν κι άλλοι σειρά και οι φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Περιχαρής εκείνη, αμήχανος αυτός, ενθουσιασμένος ο συνεπιβάτης που τράβηξε το video αφού έγινε viral και το έκανε θέμα και η Daily Mail.

 

Όλα τα μέρη ευχαριστημένα όπως κατάλαβες. Απλά ίσως κάνουμε καιρό να ξαναδούμε τον Ben Stiller στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP