CELEBRITIES

Ο Vincent Cassel μοιράστηκε μία φωτογραφία της, ασύλληπτα όμορφης, κόρης του για τα 15α γενέθλιά της

AP Photo/Andrew Medichini, FILE

Η Μοnica Bellucci και ο Vincent Cassel, για εμένα, ανήκαν στην κατηγορία των διάσημων ζευγαριών που δεν έπρεπε να χωρίσουν ποτέ γιατί πολύ απλά ήταν πολύ όμορφοι μαζί. Ωστόσο, όπως συνέβη και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, κανείς δεν έλαβε υπόψη του την άποψη μου και οι δύο ηθοποιού χώρισαν τον Αύγουστο του 2013, αφού πρώτα απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Deva και τη Leonie. Η πρωτότοκη κόρη τους έλαβε το όνομα αυτό που στα Σανσκριτικά σημαίνει: «παραδείσιος, θεϊκός, οτιδήποτε άριστο». Και 15 χρόνια μετά έρχεται μία φωτογραφία της στον λογαριασμό του Vincent Cassel να μας αποδείξει ότι δεν το διάλεξαν, αυτό το όνομα, τυχαία.

Διάβασε επίσης: Η Μοnica Bellucci κι ο Vincent Cassel ξανά μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας

«Η αγάπη μου, η γλύκα μου, η σπουδαία μου, η Λιθουανή μου, η Ρωμαία μου, η Παριζιάνα μου, η κόρη μου, η Deva μου. Χρόνια πολλά λατρευτή αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από το οτιδήποτε», έγραψε ο υπερήφανος πατέρας στο Instagram του δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της κόρης του που με τα πυκνά σπαστά της μαλλιά, τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της και την cool της πόζα αποδεικνύει πως κληρονόμησε όχι μόνο την ομορφιά των γονιών της αλλά και την εκφραστικότητα που τους οδήγησε να γίνουν δύο από τους σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Vincent Cassel μοιράζεται φωτογραφίες με τις κόρες του από τον πρώτο του γάμο. Ο ηθοποιός ζει πλέον στην Βραζιλία με τη νέα του σύζυγο Tina Kunakei και το παιδί τους που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, αλλά με κάθε ευκαιρία περνά χρόνο με τις Deva και Leonie.

View this post on Instagram

Happiest man alive #WWbackstage

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

 

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση πάντως δεν ήταν με τις κόρες ή με τη νυν σύζυγό του, αλλά με τη Monica Bellucci με την οποία εμφανίστηκαν μαζί στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Αφορμή για την κοινή τους εμφάνιση που έδειξε ότι οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν καλές, στάθηκε η ειδική προβολή της ταινίας ”Irreversible” (Μη Αναστρέψιμος) του Gaspar Noe στην οποία πρωταγωνίστησαν το 2002. Για την ιστορία στη νέα του έκδοση το «Μη Αναστρέψιμος» αφηγείται την ιστορία της ταινίας που έκανε κόσμο και κοσμάκη να ανατριχιάσει στην αρχή των 00’s με την κανονική χρονολογική σειρά και όχι αντίστροφα όπως είχε κάνει αρχικά.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini, FILE