CELEBRITIES

Ο γιος του Mitch Buchannon στο Baywatch είναι πλέον 38 ετών και έχει ακόμα σώμα ναυαγοσώστη

Θυμάσαι τον μικρό Hobie Buchannon; Τον γιο του Mitch, του ρόλου που υποδυόταν ο David Hasselhoff στο Baywatch; E, o Hobie, δηλαδή ο Jeremy Jackson που τον ενσάρκωνε δεν είναι πια μικρός. Για την ακρίβεια είναι 38 ετών και έχει διανύσει μία ενήλικη ζωή με πολλά σκοτεινά σημεία.

Ο Jeremy Jackson είχε παραδεχτεί ότι έφυγε από την σειρά -η πιο δημοφιλής όλων των εποχών σύμφωνα με το βιβλίο ρεκόρ Guiness- λόγω προβλημάτων του με τα ναρκωτικά, τα οποία στη συνέχεια ξεπέρασε προσωρινά. Το 2011 ο ίδιος βρέθηκε σε κλινική απεξάρτησης από τα στεροειδή (μάλιστα συμμετείχε και στην εκπομπή Celebrity Rehab with Dr. Drew), και ξεπέρασε και αυτό το πρόβλημα.

View this post on Instagram

Just CHILLEN……..

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on

 

Το 2017 καταδικάστηκε σε 270 ημέρες φυλάκισης, με 5 χρόνια αναστολή, με τον δικαστή να τον στέλνει για υποχρεωτικά μαθήματα ελέγχου οργής και 52 παρουσίες σε συναντήσεις Ανώνυμων Αλκοολικών. Ο λόγος; Κατηγορίες ότι είχε μαχαιρώσει μια γυναίκα με την οποία είχε καυγαδίσει. Το ίδιο έτος είχε μαχαιρώσει ξανά έναν άνδρα, ωστόσο βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Λάθος επιλογές ή όχι, ο Jeremy Jackson διένυσε μια μεγάλη σκοτεινή πορεία, ωστόσο από την καταδίκη του και έπειτα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές και φαίνεται να έχει βάλει την ζωή του σε τάξη.  Η φιλοσοφία του πλέον όπως ισχυρίζεται είναι διαφορετική, ενώ έκανε πρόσφατα ένα τατουάζ που την αντανακλά. «Να ξέρεις πότε να φύγεις» γράφει και ο ίδιος εξήγησε στο Instagram. «Είναι σημαντικό να ξέρεις, πότε να σταματάς, πότε να μένεις, πότε να επιμένεις, πότε να υποχωρείς. Πότε να τα δώσεις όλα και πότε να αναρρώσεις» έγραψε μεταξύ άλλων γι’ αυτό ο Jeremy Jackson. Και μπορεί τίποτα να μη σου θυμίζει πια σε εκείνον το αθώο αγοράκι του Baywatch, ωστόσο η άψογη φυσική του κατάσταση -και το μαύρισμά του- σου θυμίζει σίγουρα τους ναυαγοσώστες της σειράς.

View this post on Instagram

#10yearchallenge

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on

 

Σήμερα ο Jeremy Jackson ασχολείται με το Jiu Jitsu, είναι personal trainer διασήμων και Life Coach.