CELEBRITIES

H Barbra Streisand κλωνοποίησε τον σκύλο της. Εσείς, τι νέα;

Evan Agostini/Invision/AP, File

Η αγαπημένη Barbra, αυτό το λαμπρό αστέρι της 7ης Τέχνης έχει πολλές αγάπες στη ζωή της. Μία απ' αυτές είναι τα σκυλάκια και μπράβο της, πρέπει να είναι πολύ καλός άνθρωπος αφού αγαπάει τα ζώα. Πολλές φορές έχει ποζάρει με τα αγαπημένα της κατοικίδια, σε προσωπικές φωτογραφίες, σε συνεντεύξεις, μπορεί και σε ταινία, όρκο δεν παίρνω.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Variety στο οποίο η Barbra μίλησε για τα Όσκαρ, την καριέρα της, αλλά και για την αγαπημένη της σκυλίτσα, τη Samantha,  ράτσας Coton de Tulear, η οποία δεν είναι πια μαζί της.

Αλλά η Barbra της έτρεφε τεράστια αδυναμία και θα έκανε τα πάντα για να την έχει κοντά της. Έ, σχεδόν τα έκανε. ‘Οπως αποκάλυψε στη συνέντευξη, η Barbra έχει κλωνοποιήσει τη Samantha. Oh, yes.

On newsstands now. Read online now. Link in bio.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

H κλωνοποίηση έγινε με κύτταρα από το στόμα και το στομάχι της σκυλίτσας. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να γεννηθούν δύο κουταβάκια- κλώνοι Samantha. Η Miss Scarlett και η Miss Violet. Βέβαια στις φωτογραφίες που ανεβάζει η σταρ στο Instagram βλέπεις τρία κουταβάκια, τι να σου πω, δεν ξέρω.

Our new basket of adorables

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

«Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Περιμένω να μεγαλώσουν για να δω αν έχουν τα καστανά της μάτια και τη σοβαρότητά της» είπε η Barbra κι εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο παρά να το ευχηθούμε.

Happy New Year from my three girls… Pink, Blue & Violet.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Να και η περίφημη Samantha.

Missing my girl Samantha. Look at those eyes… the depth in them. Her Mom xo.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File