CELEBRITIES

Ο Barack Obama (μάλλον) αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της Beyoncé

Όλο το internet (εντάξει, όχι ΟΛΟ αλλά μεγάλη μερίδα της online κοινότητας) περιμένει πως και πως τη στιγμή που η Queen B* θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της. Τους τελευταίους μήνες έχουμε διαβάσει διάφορες θεωρίες σχετικά με το φύλο των μωρών, οι οποίες βασίζονται σε βίντεο και φωτογραφίες της Beyoncé, ενώ ο πατέρας της είχε αποκαλύψει κατά λάθος ότι είναι αγόρι και κορίτσι.

Πού κολλάει τώρα ο Barack Obama σε όλο αυτό; Ο JayZ, άντρας της Beyoncé έγραψε στο twitter για τους αγαπημένους του rappers αλλά και για τα άτομα που τον έχουν επηρεάσει ως καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama, για τον οποίο έγραψε ”Και ο καλύτερος rapper όλων των εποχών, OBAMA” ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο με εκείνον.

”Θέλω να πιστεύω ότι ο Κύριος Carter και εγώ καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Κανείς από όσους μας γνώρισαν σε μικρότερη ηλικία δεν θα περίμενε ότι θα φτάναμε εδώ που είμαστε σήμερα. Ξέρουμε πως είναι να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα. Ξέρουμε πως είναι να προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια και να γνωρίζεις άτομα που δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με σένα. Για αυτό προσπαθούμε να ανοίξουμε πόρτες και να δώσουμε ευκαιρίες ώστε να γίνει λίγο πιο εύκολη η επιτυχία για αυτούς που ήρθαν μετά από μας” ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο και συνεχίζει σχολιάζοντας τα δίδυμα μωρά.

”Ο Jay και εγώ είμαστε τρελοί για τις κόρες μας, αν και πρόκειται να με κερδίσει σε αυτό, μετά τον ερχομό των διδύμων. Και ας είμαστε ειλικρινείς, και οι δύο έχουμε γυναίκες που είναι πολύ πιο δημοφιλείς από εμάς” είπε και όλοι στο twitter έπαθαν πανικό, γιατί θεώρησαν πως ΑΥΤΟ το σχόλιο αποδεικνύει ότι η Beyoncé έχει κοριτσάκια!