CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη τους εμφάνιση χέρι – χέρι μετά την ανακοίνωση του γάμου

ndp

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας όπως θα έχεις εμπεδώσει μέχρι τώρα θα παντρευτούν στις αρχές του καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα. Το σύμπαν το μικρό της ελληνικής showbiz συνταράχθηκε από το γεγονός ότι η είδηση του γάμου τους δημοσιοποιήθηκε ξαφνικά κι ενώ όλοι νόμιζαν πως είναι χωρισμένοι, αλλά λίγες ημέρες μετά όλοι συνήλθαν και η ζωή πήρε τον δρόμο της. Πλέον η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο Βουλευτής δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται, εξού και απαθανατίστηκαν πρώτη φορά χέρι χέρι μετά την ανακοίνωση του γάμου.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φακό του περιοδικού ΟΚ! έξω από γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς. Τα στιγμιότυπα πρόβαλε η εκπομπή Happy Day σχολιάζοντας παράλληλα τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού και όσα ξέρουμε γι’ αυτόν. Η επανασύνδεση πάντως, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα και όπως είχε πει ήδη η Σταματίνα Τσιμιτσιλή στο “Happy Day”,  έγινε με πρωτοβουλία του Βασίλη Κικίλια γύρω στα Χριστούγεννα ενώ η πρόταση γάμου ήρθε τον Μάρτιο. «Δεν το γνώριζαν ούτε οι κολλητές φίλες της Τζένης. Το ανακοίνωσαν λίγες ημέρες πριν δώσουν την αναγγελία γάμου» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πάντως, ο γάμος θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά, ενώ θα βρεθούν ξανά σε αυτό για να ενώσουν τις ζωές τους ανήμερα του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency