CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Το βουκολικό Σαββατοκύριακό της στην Ήπειρο

Instagram/Jennybalatsinou

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να είχε να αντιμετωπίσει τις φήμες που την ήθελαν σε νέα σχέση, να τις διαψεύδει και να εμπλέκεται σε μία νέα τηλεοπτική κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά το Σαββατοκύριακο ήρθε με εντελώς διαφορετική διάθεση για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια τα άφησε όλα πίσω της και έφτιαξε βαλίτσες για έναν ιδιαίτερο ελληνικό προορισμό. Τι κι αν στην Αθήνα χρειάζεται να φορά τις τουαλέτες της και να εμφανίζεται -επιλεκτικά μεν αλλά εμφανίζεται- σε κοσμικές εκδηλώσεις; Αυτή τη φορά στη βαλίτσα της χώρεσαν μόνο αθλητικά ρούχα. Μαζί με τον γιο της Μάξιμο και φίλους, η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο όπου επισκέφθηκε τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια και την Πίνδο και χόρτασε φύση.

«Ονειρο ζωής είναι, όταν πια μεγαλώσει και ο γιος μου, να ασχολούμαι με τη γη. Δεν οφείλω και εγώ να έχω κάποια χρήματα στην άκρη για τον εαυτό μου και να έχω την ποιότητα ζωής που θέλω; Να έρχονται αργότερα τα εγγόνια μου να με βλέπουν; Θα ’θελα να ’χα ένα κτήμα, να ’μαι ξυπόλητη, να φυτεύω, να μυρίζω, να μη μου πειράζει κανένας τον κήπο, γιατί θα είναι δικός μου. Και να εξελιχθώ περισσότερο στη μαγειρική. Και να διαβάζω. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα είμαι μεγάλη. Μετά τα 60. Να είμαι ένας πόλος που όλοι θα θέλουν να έρθουν σε μένα. Αυτό είναι επιτυχία στη ζωή. Τα παιδιά σου να μην έρχονται να σε βλέπουν ως καταναγκαστικό έργο, ως υποχρέωση. Αυτό είναι ευτυχία» έλεγε σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η ίδια πριν κάποια χρόνια.

Και αυτή η αγάπη της για τη φύση, τη γη, την ζωή κοντά της, φάνηκε σε κάθε στιγμιότυπο που μοιράστηκε από την απόδρασή της στο Instagram.

Instagram/Jennybalatsinou

Instagram/Jennybalatsinou

 

Instagram/Jennybalatsinou

Instagram/Jennybalatsinou

Instagram/Jennybalatsinou

Instagram/Jennybalatsinou

 

Instagram/Jennybalatsinou

 

Ράφτινγκ, ποδηλατάδες, trekking, χειροτεχνιες στον αργαλειό, βόλτες ανάμεσα σε κοπάδια πρόβατα, φίλοι και μοναδικά πέτρινα τοπία. Όλα τα παραπάνω τα είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο που κύλησε για την Τζένη Μπαλατσινού ήσυχα, βουκολικά, ευτυχισμένα.

 

View this post on Instagram

4 paths lead to #gratitude…

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Jennybalatsinou