CELEBRITIES

Τα πρώτα λόγια του Βασίλη Κικίλια για τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού

ndp

Ήταν ένα από τα νέα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, το ζευγάρι που μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και όλα έδειχναν πως πρόκειται για μία σχέση με προοπτικές,χώρισε. Όλοι αναρωτήθηκαν «γιατί;

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Happy Day της Τετάρτης, η αιτία του χωρισμού τους ήταν πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου,  Ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε και προσδοκούσε ένα παιδί, η δε Τζένη Μπαλατσινού δεν φαινόταν πρόθυμη να αποκτήσει και τέταρτο απόγονο αφού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο. Στην αποκάλυψη αυτή έρχεται να προστεθεί η πληροφορία που μετέφερε στον αέρα η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσω του Πρω1νού: «Από την πλευρά του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να είναι οριστικό. Εκείνο που εμείς έχουμε μάθει από πρόσωπα που είναι κοντά στον Βασίλη Κικίλια, είναι ότι ο ίδιος δήλωσε ενάμιση μήνα μετά τη συγκατοίκηση, ότι “η ζωή κάνει κύκλους. Δεν πήγαινε άλλο”. Tα ίδια πρόσωπα μου είπαν πως ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να παντρευτούν. Δηλαδή αυτό που λέγανε για γάμο είχε δρομολογηθεί. Το σχεδίαζαν. Το πίστευαν».

Ο Θέμης Γεωργαντάς συμπλήρωσε πως η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στην Πάτμο για τις μέρες του Πάσχα. Ο Βασίλης Κικίλιας θα κάνει γιορτές στην Κέρκυρα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency