CELEBRITIES

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον γάμο της και το “παράπονο” του Παναγιώτη Χατζηδάκη

ndp

Την Κυριακή 16 Ιουνίου ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού έζησαν τον γάμο τους όπως ακριβώς ήθελαν. Έχοντας κοντά τους τους αγαπημένους τους ανθρώπους, σε ένα γραφικό εκκλησάκι της ενορίας του Λυκαβηττού έγιναν σύζυγοι στον γάμο - έκπληξη της χρονιάς. Αρκετές ημέρες μετά η Τζένη Μπαλατσινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εφημερίδα RealNews για τον γάμο της.

«Ήταν η δική μας μέρα, όπως την είχαμε ονειρευτεί. Με τις οικογένειές μας, τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας κοντά μας. Όλοι μαζί μια τεράστια αγκαλιά, γεμάτη αγάπη, χαμόγελα, ευτυχία. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους για τις υπέροχες ευχές», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Διάβασε κι αυτό: Δεν είδες τη μαμά της Τζένης Μπαλατσινού στον γάμο της; Ανεπίτρεπτο

Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους του ζευγαριού δεν ήταν πάντως ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο ίδιος το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» όταν ρωτήθηκε αν ακολουθεί όλες τις πρώην συνεργάτιδές του στο Instagram.

 

«Παντρεύτηκε η Τζένη, δε με κάλεσε, τελοσπάντων. Όχι, εντάξει, ήταν πολύ κλειστός ο γάμος. Εύχομαι να ζήσουν ευτυχισμένοι γιατί τους έχουμε ζήσει και στην παρέα. Κάνουμε και λίγη παρέα. Τους χαίρομαι. Όποτε βρισκόμαστε περνάμε καλά. Ο Βασίλης είναι λίγο ανταγωνιστικός στα παιχνίδια, αλλά ευτυχώς παίζουμε μαζί και κερδίζουμε. Περνάμε καλά, είναι ωραίοι και τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency