CELEBRITIES

Αυτό το αποτυχημένο photoshop θα σε κάνει να γελάσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αποτυχημένα photoshop σε περιοδικά αλλά σίγουρα είναι μια από τις σπάνιες που το αποτέλεσμα μας κάνει απλά να γελάσουμε. Μιλάμε για το πρόσφατο διαμάντι που φέρεται να έκανε το περιοδικό Billboard.

Σε φωτογράφιση του συγκροτήματος Fifth Harmony, ένα από τα μέλη εμφανίζεται να έχει δύο δεξιά πόδια. Η αλήθεια είναι ότι παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να βρεις το λάθος, όμως όταν το βρεις και διαβάσεις και πως το αντιμετώπισε η ίδια η τραγουδίστρια, θα το διασκεδάσεις.

Το Hollywood Life δημοσιεύει τη φωτογραφία για να σε βοηθήσει, κάνοντας ζουμ στο σημείο:

Η 22χρονη Ally Brooke, μόλις αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί στο πόδι της, έκανε ένα τουίτ με το οποίο έδωσε το σύνθημα για να σπάσουν πλάκα οι θαυμαστές της αντί να θυμώσουν. “Όταν προσπαθείς να είσαι γλυκιά ακόμα και με δύο δεξιά πόδια” έγραψε ποστάροντας το υλικό.

Φυσικά, κάποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για πλάκα. “Πρέπει να είναι επίπονο να αγοράζεις παπούτσια για δύο δεξιά πόδια” έγραψε η @jauregcabeyo στο Twitter.

Πάντως το Billboard υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια φωτογραφία η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει από το ίδιο το Μέσο. Δηλαδή, ότι κάποιος άλλος πήρε το υλικό, το έκανε photoshop και το κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Στο υλικό πάντως που έχει βγει online, δε φαίνεται η σωστή φωτογραφία σαν μέρος της συγκεκριμένης φωτογράφισης. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες, αλλα το σίγουρο είναι ότι πράγματι πρόκειται για αστείο photoshop και εξαιρετική αντιμετώπιση από το θύμα.