CELEBRITIES

Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου. Οι πρώτες δηλώσεις της

NDP Photo Agency

Η Άβα Γαλανοπούλου μετά από μία μακρά περίοδο αντιπαραθέσεων με τον πρώην σύντροφό της νιώθει ανακουφισμένη αφού η απόφαση του δικαστηρίου την δικαιώνει οικονομικά αλλά και η ηθικά. Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» έγινε γνωστό πως ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση και υποχρεούται στην καταβολή 250.000 ευρώ.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του» ανέφερε ο δικηγόρος της.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real είχε δηλώσει σχετικά με την υπόθεση: «Πίστεψα σε ένα ψέμα και έπεσα θύμα ενός ανθρώπου δόλιου που θέλησε να με καταστρέψει και το κατάφερε με έναν τρόπο. Έχασα όλα μου τα λεφτά. Όλα όσα έβγαλα με κόπο τόσα χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση, δουλεύοντας από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Τόσοι κόποι πεταμένοι.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency