CELEBRITIES

Alvaro de Miranda: Παντρεύεται σήμερα ξανά ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση

Instagram/dodamiranda

Από το 2005 ως το 2016 είχε διάρκεια ο γάμος του Alvaro de Miranda με τη χρυσή κληρονόμο της οικογένειάς Ωνάση, Αθηνά. Δύο χρόνια και εκατοντάδες selfie με τη νέα σύντροφό του μετά, ο Alvaro είναι έτοιμος να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κι εντάξει, εμείς στην Ελλάδα λόγω ενδιαφέροντος για την Αθηνά Ωνάση, μάθαμε ότι χώρισαν λόγω απιστίας και γνωρίζαμε ήδη την τραγική κατάληξη της πρώην συντρόφου του Alvaro de Miranda, Cibele Dorsa που αυτοκτόνησε αφού εκείνος τη χώρισε για την Αθηνά. Επίσης γίναμε μάρτυρες δηλώσεων που τον ήθελαν να κάνει τα πάντα για να τα ξαναβρεί με την Αθηνά, ενώ λίγους μήνες μετά δήλωνε ερωτευμένος με την γυναίκα που έμελε να γίνει σύζυγός του.

Η Denise Severo δεν τα υπολόγισε όλα αυτά, αναρωτιέμαι; Μπορεί και ναι. Ακόμα μία ευκαιρία για τον Alvaro λοιπόν να πετύχει στην προσωπική του ζωή και ακόμα μια ευκαιρία για μια σύζυγό του να γίνει ευτυχισμένη στο πλευρό του. Μακάρι να το πετύχουν.

Προς το παρόν οι φωτογραφίες του pre wedding πάρτι που διοργάνωσαν χθες, μια μέρα πριν τον γάμο τους έχοντας κοντά τους αγαπημένους τους ανθρώπους δείχνουν ένα ζευγάρι που ζει έναν μεγάλο έρωτα. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε Insta Stories η Denise Severo,  και θα το δεις κι εσύ.

Instagram/Denisesevero

 

Instagram/Denisesevero

Instagram/Denisesevero

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/dodamiranda