CELEBRITIES

Η Άση Μπήλιου μίλησε πρώτη φορά για τη βιολογική της αδερφή

Η Άση Μπήλιου, η αγαπημένη αστρολόγος της ελληνικής τηλεόρασης είχε απασχολήσει τις μεσημεριανές εκπομπές, πριν κάποια χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε ότι είναι υιοθετημένη,ύστερα από συνέντευξη που έδωσε η βιολογική της αδερφή στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ίδια δεν είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για αυτό το γεγονός, ακολουθώντας τη συμβουλή της Ελένης Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε τώρα σε συνέντευξή της στο People Magazine.

”Δεν έχεις μιλήσει ποτέ για την παρουσία της βιολογικής σου αδελφής, Κατερίνας, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, πριν από δέκα χρόνια σχεδόν. Δεδομένου ότι είσαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δίνει δικαιώματα στη ζωή του, πόσο σε επηρέασε αυτό;

Αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη δεν την είδα, με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Δεν θεωρώ ότι ήταν σωστή αυτή η κίνηση, γιατί δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες και να εκθέτουν τα προσωπικά τους στην τηλεόραση. Όλο αυτό έγινε χωρίς τη δική μου συμμετοχή και γνώση. Με ξένισε πάρα πολύ και με στενοχώρησε, αλλά ΟΚ.

”Έχω διαπιστώσει ότι της αρέσει η τηλεόραση, γι’ αυτό βγήκα να τα πω εδώ” ανέφερε η βιολογική αδελφή σου, όταν ρωτήθηκε γιατί κάνει δημόσια έκκληση προς εσένα.

Μάλιστα. Μάλλον σε κάποιον άλλο αρέσει η τηλεόραση τόσο πολύ και γι’ αυτό βγήκε να τα πει εκεί. Εμένα δεν μου αρέσει η τηλεόραση σαν έκθεση, απλώς αποτελεί κομμάτι της δουλειάς μου. Αν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου, μπορούσε και με άλλο τρόπο. Άλλωστε έχω επαφή με άλλη μου αδελφή από τη βιολογική μου οικογένεια, απλώς όχι με τη συγκεκριμένη”.

Ενώ σχολίασε πως η συμβουλή που κράτησε από εκείνη την περίοδο ήταν αυτή της Ελένης, ”Πέρασα όντως μια πολύ δύσκολη περίοδο, είχα πανικοβληθεί και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Τότε η Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη) μου έδωσε μια συμβουλή που την κράτησα και μου βγήκε σε καλό. Μου είπε να το αφήσω να περάσει, να μην απαντάω σε όσα γράφονται και ακούγονται και να μην αναλώνομαι”.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency