CELEBRITIES

Ο Ashton Kutcher χτύπησε έναν μοτοσυκλετιστή, αλλά τίποτα δεν εξελίχθηκε όπως νομίζεις

Chris Pizzello/Invision/AP

Είναι γνωστό πως η φήμη, η αναγνωρισιμότητα που λένε, ανοίγει πόρτες, σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη, συχνά και στα καθημερινά. Για τον Ashton Kutcher, αποδείχθηκε «σωτήρια» και στην περίπτωση ενός ατυχήματος. Ο σταρ ενώ οδηγούσε, χτύπησε ένα σκούτερ το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός, ο οποίος εκτοξεύθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στο έδαφος.

Για καλή τύχη πρωτίστως του νεαρού και ακολούθως του Ashton, ο μοτοσυκλετιστής τη γλίτωσε με ένα μικρό χτύπημα στο πόδι. Αφού ξεπέρασε το σοκ της πτώσης, έπαθε κι ένα δεύτερο, καλύτερο αυτή τη φορά, βλέποντας πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε ήταν ο Αshton Kutcher. Κι ενώ εσύ κι εγώ κι ο δίπλα θα τρώγαμε πολλές κατάρες γι’ αυτό που κάναμε, αν ήμασταν στη θέση του Ashton, ο Ashton το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να βγάλει μία φωτογραφία με τον τραυματία. Καμία εξήγηση δεν του ζήτησε.

«Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο σήμερα αλλά εντάξει ήταν από τον Ashton Kutcher» γράφει το θύμα κάτω από τη φωτογραφία. Εννοείται πως ο ηθοποιός του ζήτησε 100 φορές συγγνώμη, αλλά και να μην του ζητούσε, δεν θα ‘τρεχε και τίποτα για το παλικάρι. Αφού είναι ο Ashton Kutcher :/

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP