CELEBRITIES

H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher τρολάρουν δημοσίευμα που τους θέλει να χωρίζουν και σου φτιάχνουν τη μέρα

AP Photo/Danny Moloshok

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis από το 2012 που έγιναν ζευγάρι μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να κρατούν τον πήχη ψηλά για όσους τους θεωρούν πρότυπο διάσημου ζευγαριού. Ωραίοι, αστείοι και αποφασισμένοι να κρατούν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύο ηθοποιοί δίνουν νόημα στη φράση "couple goals" που βλέπεις να εμφανίζεται συχνά πυκνά σε μορφή hashtag στο Instagram.

Διάβασε κι αυτό: 5 ζευγάρια του Hollywood που δείχνουν να ζουν τον τέλειο έρωτα

Το ζευγάρι που έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 4χρονη Wyatt και τον 2 ετών Dimitri, στις σπάνιες κοινές του εμφανίσεις δεν κρύβει τον έρωτά του αλλά δεν συζητά και ανοιχτά γι’ αυτόν σε συνεντεύξεις του. Από καιρό σε καιρό όπως κάθε Χολιγουντιανό ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του έχουν έρθει αντιμέτωποι με φήμες και δημοσιεύματα που τους θέλουν να περνούν χρόνο χωριστά, να βρίσκονται σε κρίση ή να παίρνουν διαζύγιο. Τους τελευταίους μήνες δε αυτές οι φήμες έχουν αυξηθεί πολύ.

Tibor Illyes/MTI via AP

Tibor Illyes/MTI via AP

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό In Touch λοιπόν αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε με τους δυο τους στο εξώφυλλο κι ένα δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι όλα είχαν τελειώσει μεταξύ τους, ότι ένα σκοτεινό μυστικό του Ashton είχε αποκαλυφθεί και πως η Mila πήρε την επιμέλεια των παιδιών. Η διάψευση των δημοσιευμάτων ήρθε από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τη Mila Κunis και τον Ashton Kutcher και ένα ξεκαρδιστικό video. Το ζευγάρι βρίσκεται στο αυτοκίνητο, η Mila έχει μόλις λάβει σε φωτογραφία από μία φίλη της το εξώφυλλο και ανακοινώνει στον Ashton ότι από ότι φαίνεται χωρίζουν και θα κρατήσει τα παιδιά. Η αντίδρασή του σε αυτό το τελευταίο, είναι αυτή του πιο χαριτωμένου μπαμπά.

 

Ο Ashton Kutcher που σύμφωνα με το περιοδικό «έπνιγε» με τη συμπεριφορά του τη σύζυγό του, μοιράστηκε το video στο Instagram μαζί με το σχόλιο: «Φαντάζομαι τελειώσαμε In Touch. Να περάσεις καλά πουλώντας τα τεύχη σου αυτή την εβδομάδα. Ίσως την επόμενη η σύζυγός μου να είναι έγκυος σε δίδυμα. Για τρίτη φορά. Αλλά ποιος μετράει;».

Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι αρκετό για να σταματήσουν τα δημοσιεύματα για τον «χωρισμό» τους. Έστω, να αραιώσουν.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Danny Moloshok