CELEBRITIES

Το “αληθινό” σώμα της Ashley Graham, ένας ύμνος στη γυναίκα

Jordan Strauss/Invision/AP

Ανάμεσα σε εκατοντάδες φίλτρα και εφαρμογές που σε λεπταίνουν, σε ψηλώνουν και σου κάνουν γωνίες και κοψίματα, η Ashley Graham επιλέγει να μας δείξει το σώμα της, έτσι όπως ακριβώς είναι.

Διάβασε ακόμα: Πρώτη φορά μαμά – 40 μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες

Με μία φωτογραφία στο Instagram μας δείχνει πώς είναι το κορμί της αυτή τη στιγμή που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Ένα ευτυχισμένο κορίτσι που θέλησε να χρησιμοποιήσει το κορμί της για να αλλάξει τις ζωές πολλών γυναικών.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

 

«Έχω χρησιμοποιήσει το σώμα μου σαν εργαλείο για να μιλήσω για θέματα ταμπού όπως η κυτταρίτιδα ή το να είναι κανείς ανασφαλής για την κοιλιά του, και επίσης έχω μιλήσει για το πώς να δώσεις εσύ την επιβεβαίωση στον εαυτό σου. Και ξέρω τις ζωές που έχουν αλλάξει: Μικρά κορίτσια και γυναίκες στην ηλικία μου μου έχουν γράψει και μου έχουν πει: “Ποτέ δεν αγάπησα το σώμα στο οποίο κατοικώ μέχρι που άκουσα για τις δικές σου εμπειρίες”», είχε πει χαρακτηριστικά στη Vogue.

Η Ashley Graham μία ημέρα νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Justin Ervin μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

 

«9 χρόνια πριν παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου. Ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι με τον αγαπημένο μου άνθρωπο στον κόσμο. Σήμερα, νιώθουμε τόσο ευλογημένοι, ευγνώμονες και ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε την επέτειό μας με την οικογένεια μας που μεγαλώνει. Η ζωή σύντομα θα γίνει ακόμα καλύτερη» έγραψε η Ashley Graham για να συνοδεύσει ένα video στο οποίο μαζί με τον σύζυγό της αποκάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP