CELEBRITIES

Η Ashley Graham έχει κυτταρίτιδα και είναι περήφανη για αυτό

Η Ashley Graham είναι ένα από τα πιο διάσημα και όμορφα μοντέλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο χώρο, η οποία εμπνέει καθημερινά χιλιάδες γυναίκες να αγαπήσουν και  να αποδεχτούν το σώμα τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να βρουν κάποιο ψεγάδι σε αυτή την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι επεξεργάζονται τις φωτογραφίες της ώστε να μην φαίνεται η κυτταρίτιδα εκείνη όμως δεν έχει αρνηθεί ποτέ ότι έχει, μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο- όταν λήκαραν οι φωτογραφίες των παπαράτσι από τη φωτογράφισή της για το περιοδικό Elle, ανέβασε κάποιες από τις λήψεις και έγραψε στη λεζάντα:

”Κάποιος κάποτε μου είπε ότι τα πόδια μου είναι ‘μια πόλη από κυτταρίτιδα’ αλλά τώρα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα πόδια μου λένε μια ιστορία γεμάτη νίκες και κουράγιο. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου υπαγορεύσει πως πρέπει να είναι το σώμα μου ώστε να μην νιώθουν άβολα εκείνοι, κάτι που δεν πρέπει να κάνετε ούτε εσείς”

Σχεδόν δύο μήνες μετά, οι τελικές λήψεις της φωτογράφισης είδαν το φως της δημοσιότητας και φυσικά η Ashley είναι πραγματικά υπέροχη. Η φωτογραφία που είχε προκαλέσει σχόλια για την εμφάνισή της προφανώς και έχει υποστεί κάποια επεξεργασία- όπως γίνεται πάντα σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει πειραχτεί το σώμα της ώστε να μοιάζει διαφορετικό από ότι είναι στην πραγματικότητα.