CELEBRITIES

Όλοι λένε ότι η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε κι εκείνη φαίνεται να το επιβεβαιώνει

Ο ξένος Τύπος έχει γεμίσει από δημοσιεύματα στον τίτλο των οποίων φιγουράρει το όνομα της Ariana Grande και η λέξη "engagement". Σε απλά ελληνικά, η 24χρονη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε. 

Η σχέση της με τον σύντροφό της Pete Davidson μετρά μόλις ένα μήνα και κάτι. Παρ’ όλα αυτά εκείνοι δεν «μάσησαν» και όπως μαρτυρούν οι φήμες έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Γενικά πάντως, είναι πολύ εκδηλωτικοί. Στο Instagram ανέβασαν την πρώτη τους φωτογραφία στις 30 Μαΐου και από τότε δεν κρατιούνται.

feel the love

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

 

Στο Twitter, δε, γράφουν συχνά ο ένας στον άλλον. Με το τελευταίο tweet της Grande προς τον Davidson του λέει «Σ’ αγαπώ».

Μάλιστα, η Grande έχει πει πολλές φορές πως ο νέος της σύντροφος την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες, όπως την μετατραυματική διαταραχή που πέρασε μετά τη φονική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ.

Σε κάθε περίπτωση κανείς από τους δύο δεν έχει βγει να πει επίσημα κάτι, αλλά η Ariana Grande δεν φαίνεται να το διαψεύδει κιόλας. Στο Τwitter συνέβη το εξής. Μετά το tweet «i love you» που έκανε η Ariana στον Pete, ένας φαν, ορμώμενος και από τις φήμες περί αρραβώνα, έγραψε:

«Ελπίζω να ξέρει ότι παντρεύεται και εμάς μαζί σου».

 Η απάντηση της Ariana;

 

«Έχει ενημερωθεί!»

Με το καλό βρε παιδιά!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ ArianaGrande