CELEBRITIES

Η Ariana Grande στους fans της στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η τρομοκρατική επίθεση που συνέβη πριν λίγες μέρες στο Μάντσεστερ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία της Ariana Grande ήταν μια επώδυνη εμπειρία όχι μόνο για τους επιζήσαντες και τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και για την ίδια την τραγουδίστρια.

Έτσι, η Grande αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους μικρούς της φίλους που βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο και να τους επισκεφτεί την περασμένη Παρασκευή, φέρνοντάς τους λουλούδια και λούτρινα αρκουδάκια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

 

Απόψε είναι και η μεγάλη μέρα για τη συναυλία ενίσχυσης που θα διεξαχθεί στο στάδιο κρίκετ του Old Trafford, με τη συμμετοχή της ίδιας και των Robbie Williams, Black Eyed Peas, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Take That, Coldplay, Niall Horan.

i love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

 

Φυσικά, τα παιδιά μόλις είδαν την Ariana Grande μπροστά τους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, γι’ αυτό και έβγαζαν διαρκώς φωτογραφίες μαζί της, ώστε να απαθανατίσουν τις στιγμές. Η Grande υποσχέθηκε στους μικρούς τραυματίες ότι θα έχουν και δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία που θα γίνει σε λίγες ώρες από τώρα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Manchester Evening News via AP