CELEBRITIES

H Ariana Grande “έσπασε τη σιωπή” της για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Mac Miller

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Μία ημέρα αφού έγινε γνωστός ο θάνατος του 26χρονου ράπερ Mac Miller με τον οποίο διατηρούσε σχέση δύο ετών, από ανακοπή καρδιάς που προέκυψε κατά τα φαινόμενα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η Ariana Grande "έσπασε τη σιωπή" της στα social media ή περίπου τουλάχιστον για να αναφερθεί στο τραγικό γεγονός.

Photo by Scott Roth/Invision/AP

Photo by Scott Roth/Invision/AP

Η 25χρονη που πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον κωμικό Pete Davidson, ανάρτησε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Mac Miller στο Instagram, στην οποία διακρίνονται και τα δικά της αθλητικά παπούτσια. Προφανώς η φωτογραφία είχε τραβηχτεί κατά την περίοδο της σχέσης τους που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και έληξε τον Μάιο του 2018. Η ίδια δεν θέλησε να συνοδεύσει τη φωτογραφία του με λόγια ενώ απενεργοποίησε τα σχόλια στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί καθώς οι fan του από την Παρασκευή άρχισαν να την κατηγορούν πώς με τον χωρισμό τους ευθύνεται για την τραγική κατάληξη του ράπερ.

 

Η ίδια είχε χαρακτηρίσει τη σχέση τους «τοξική» και είχε μιλήσει για το πρόβλημα του Mac Miller με τον εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP