CELEBRITIES

Ρέμος: Πάνω από 200.000 ευρώ το ποσό για τους πληγέντες των πυρκαγιών από τη συναυλία του

NDP

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του Αντώνη Ρέμου με το διεθνές κοινό του στο Nammos αρχικά άλλαξε ημερομηνία, για να πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία που εκτυλύχθηκε με τις φωτιές στην Αττική. Ο τραγουδιστής είχε ήδη κάνει γνωστό πώς θα παραχωρούσε την αμοιβή του για την ενίσχυση των πυροπλήκτων ενώ και πάνω στα τραπέζια της συναυλίας της Παρασκευής υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή και ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα τυπωμένος σε καρτελάκια στα ελληνικά και αγγλικά ώστε οι θαμώνες να μπορέσουν να ενισχύσουν οικονομικά ακόμα περισσότερο τους πληγέντες.

Η διοίκηση του Nammos έκανε το πρώτο βήμα καταθέτονας 100.000 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με το People το τελικό ποσό ξεπέρασε τα 200.000€.

Πριν αρχίσει η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Αιγύπτιου συναδέλφου του Amr Diab οι δύο καλλιτέχνες απευθύνθηκαν στο κοινό στα ελληνικά και στα αραβικά σημειώνοντας: «Υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις… Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας», είπαν και η συναυλία ξεκίνησε.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency