CELEBRITIES

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Το προσκλητήριο του γάμου και οι τέσσερις κουμπάροι

ndp

Όχι ένας, ούτε δύο όπως πιστεύαμε ως τώρα, αλλά τέσσερις κουμπάρους θα έχουν στον γάμο τους ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και την απόκτηση της μικρής του κόρης Ελένης και σήμερα το προσκλητήριο του γάμου τους, που εξασφάλισε αρχικά το Protothema κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αν και αρχικά τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται στη Μύκονο, στη συνέχεια έγινε γνωστό πως προτιμούν να τελέσουν τον γάμο τους στην Αττική. Το λιτό τους προσκλητήριο αποκάλυψε και την ακριβή τοποθεσία για τη μεγάλη τους μέρα.

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Αντώνης & Yvonne, και η μικρή μας Ελένη» γράφει το λευκό προσκλητήριο. Στην συνέχεια γίνεται η «αποκάλυψη» των κουμπάρων που είναι οι νονοί της κόρης του ζευγαριού Κώστας Πηλαδάκης και Μαρία Μπεκατώρου αλλά και δύο ακόμη πρόσωπα: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Γιάννης Παπαλέκας.

 

Όπως αναφέρει το προσκλητήριο, μετά το Μυστήριο θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στον ίδιο χώρο. Η ώρα η καλή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency