CELEBRITIES

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ρομαντικού γάμου και της δεξίωσης

Instagram/beautifulpeoplepr

Σε ένα μοναδικά παραμυθένιο σκηνικό στο κτήμα ενός από τους τέσσερις κουμπάρους τους, του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυπόμπη ενώθηκαν το βραδάκι του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου με τα δεσμά του γάμου ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι έζησε στο έπακρο τη μεγάλη του βραδιά που ήρθε μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση της κόρης του Ελένης πριν από 3,5 χρόνια.

Οι ρομαντικές στιγμές και η εντυπωσιακή νύφη

Η Ελένη ήταν και το παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της. Η οικόνα της τριμελούς οικογένειας αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό των καλεσμένων που απαθανάτιζαν τις στιγμές πριν και μετά το Μυστήριο. Η εντυπωσιακή νύφη Υβόννη Μπόσνιακ, που έφθασε μαζί με την κόρη της με βάρκα στο σημείο που τις περίμενε ο Αντώνης Ρέμος και οι καλεσμένοι τους είχε σχεδιάσει 12 νυφικά πριν καταλήξει να φορέσει αυτό που αναδείκνυε καλύτερα τη σιλουέτα της και την έκανε να μοιάζει η πιο ευτυχισμένη νύφη. 

Την εντυπωσιακή νύφη απαθανάτισε και η Έλσα Πρωτοψάλτη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της.

 

Στους 350 καλεσμένους του ζευγαριού δόθηκαν μπαλόνια τα οποία μετά την ολοκλήρωση του Μυστηρίου καθώς ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ και η Ελενίτσα τους απομακρύνονταν μέσα σε μια βάρκα, αφέθηκαν να πετάξουν στον ουρανό μαζί με τις ευχές των παρευρισκομένων στο ζευγάρι.

Τα Insta Stories και τα post των καλεσμένων άρχισαν να ανεβαίνουν με καταιγιστικό ρυθμό λίγο τις 9 το βράδυ.

 

Η γαμήλια δεξίωση

Ακολούθησε η δεξίωση στον παραμυθένιο χώρο που είχε στηθεί επίσης μέσα στο κτήμα. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μενού διά χειρός του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου αλλά και πολύ μουσική. Μεταξύ άλλων ανέβηκε στη σκηνή ο Χρήστος Δάντης που τραγούδησε στο ζευγάρι το «Ένα τραγούδι ακόμα» όσο εκείνοι μοιράζονταν τους πρώτους τους χορούς και αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά στην πίστα.

View this post on Instagram

@aremovic @yvonini

A post shared by Θεοδωρα+Ευη (@mono_aslanidou) on

 

View this post on Instagram

Μέχρι το τέλος του κόσμου video by @axas

A post shared by Antonis Remos @aremovic (@antonis_remos_official.fanclub) on

View this post on Instagram

Αγάπες μου

A post shared by Antonis Remos @aremovic (@antonis_remos_official.fanclub) on

View this post on Instagram

@aremovic @yvonini

A post shared by Θεοδωρα+Ευη (@mono_aslanidou) on

Instagram/haris.sianidis

Instagram/haris.sianidis

Το μικρόφωνο πήρε βέβαια και ο Eros Ramazzotti που μαζί με την οικογένειά του ταξίδεψε στην Ελλάδα για τον γάμο του καλού του φίλου και συναδέλφου, αλλά και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος.

Οι κουμπάροι

Εκτός από τον Δημήτρη Κοντομηνά κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο ισχυρός άνδρας του Nammos Γιάννης Παπαλέκας αλλά και οι επιστήθιοι φίλοι τους Κώστας Πηλαδάκης και Μαρία Μπεκατώρου. Η τελευταία μοιράστηκε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με τους νεόνυμφους, ενώ και η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε στιγμιότυπα στα οποία πόζαρε με τους φίλους και κουμπάρους της.

Instagram/yvonini

instagram/costas_pil

 

Οι καλεσμένοι

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού βρέθηκαν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Λάμπης Λιβιεράτος, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Χάρης Σιανίδης, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού. Παρά τα δρακόντια μέτρα για την προστασία της ιδιωτικότητας του ζευγαριού εκτός από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media οι καλεσμένοι, ο φακός μπόρεσε να καταγράψει και τις αφίξεις κάποιων καλεσμένων τους.

Instagram/lakis.gavalas

Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου

Instagram/themisgeorgantas

Κάτια Ζυγούλη, Δέσποινα Βανδή

Instagram/lakis.gavalas

Σάκης Ρουβάς

ndp

 Λάκης Γαβαλάς

ndp

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

ndp

 Γλυκερία, Στέλιος Φωτιάδης

ndp

Άντζελα Γκερέκου, Τόλης Βοσκόπουλος, Μαρία Βοσκοπούλου

ndp

Ναταλία Γερμανού

 

ndp

 Χρήστος Δάντης

ndp

Έμη Λιβανίου, Κατερίνα Παναγοπούλου

ndp

Χάρης Σιανίδης

ndp

Βασίλης Καρράς

ndp

Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς

Η πρώτη selfie τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε και την πρώτη του κοινή φωτογραφία μετά τον γάμο του με τον Αντώνη Ρέμο να δείχνει τη βέρα του και την Υβόννη Μπόσνιακ να σχολιάζει δημοσιεύοντας τη selfie τους σε Insta Story: «Just Married».

Instagram/Yvonnini

 

Να ζήσουν λοιπόν με κάθε ευτυχία κι αγαπημένοι γιατί όπως έγραψε και ο Θέμης Γεωργαντάς αναρτώντας ένα ακόμα βίντεο του ζευγαριού: Η αγάπη είναι η απάντηση.

View this post on Instagram

Love Is The Answer @aremovic @yvonini #kaistadikamas

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/beautifulpeoplepr