CELEBRITIES

Αντώνης Ρέμος: Η αγκαλιά που έκανε τον Γιάννη Βαρδή να λυγίσει

Papadakis Press Εξωτερικός Συνεργάτης

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσσα Σκαφιδά, βάφτισαν τον μικρό τους γιο την Κυριακή 27 Ιουνίου, στον ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι και όπως καταλαβαίνεις το Instagram feed γέμισε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι από τη χαρμόσυνη περίσταση. Νονοί του γιου του ζευγαριού ήταν η αδερφή της Νατάσσας Σκαφιδά, Μαίρη, και ο Αντώνης Ρέμος.

Μεταξύ άλλων, το δικό του post με αφορμή την βάφτιση του μικρού Αντώνη Βαρδή (ο γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα του αξέχαστου παππού του), έκανε και ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής που όπως σου έγραψα, έγινε νονός του γιου του Γιάννη Βαρδή, μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία του μαζί του μέσω Instagram.

Τα λόγια του ήταν απείρως συγκινητικά καθώς ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε όχι μόνο στο μωρό που κράταγε στην αγκαλιά του, αλλά και στο πνεύμα του παππού του, τον οποίο τίμησε με τον τρόπο της όλη η τελετή της ονοματοδοσίας του μικρού. «Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε. Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη να ‘σαι γερός και καλότυχος», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος έχει πολλές φορές εκφράσει μέσω των social media πόσο τον πονά η απουσία του πατέρα του από τη ζωή, όπως καταλαβαίνεις, «λύγισε» με το παραπάνω σχόλιο. «Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την πρώτη σου πρόταση και δεν ξέρω τι να πω. 5 λέξεις και λύγισα Αντώνη. Δική μας η τιμή και εύχομαι να ήταν εκεί δίπλα μας και να μας βλέπει. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος», ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής σε σχόλιο του στην ανάρτηση του κουμπάρου του πλέον Αντώνη Ρέμου.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Βαρδής είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον δεύτερο να υπογράφει αρκετές από τις σημαντικές επιτυχίες του πρώτου όπως «Η νύχτα δυο κομμάτια» κι «Έτσι Ξαφνικά». Επιπλέον είχαν τραγουδήσει μαζί το ντουέτο «Θέλω να μάθω». Η στιγμή της «νέας συνάντησής» του μαζί του, ήταν όπως καταλαβαίνεις εξαιρετικά σημαντική για τον τραγουδιστή.

Φυσικά ο Αντώνης Ρέμος, συνοδευόταν στη βάφτιση από τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ που επίσης μοιράστηκε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τον μικρό Αντώνη Βαρδή και τον νονό Αντώνη Ρέμο.

Τη δική τους ανάρτηση έκαναν και οι ευτυχισμένοι γονείς ποζάροντας μπροστά από το τεράστιο, φωτεινό «Αντώνης» που στόλιζε τον χώρο της βάφτισης.

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα μας. Με πολλή χαρά και συγκινήσεις. Βαπτίσαμε σήμερα τον Αντωνάκη μας. Η συγκίνηση στον ναό ήταν απερίγραπτη. Θα ανεβάσουμε κι άλλες φωτογραφίες στην πορεία. Μεγάλη χαρά που νονοί του είναι η Μαίρη Σκαφιδά και ο δικός μας Αντώνης Ρέμος», έγραψαν μέσω του λογαριασμού του Γιάννη Βαρδή στο Instagram. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε και στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί.