CELEBRITIES

Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για τις χημειοθεραπείες

ndp

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εδώ και λίγο καιρό ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram του με ξυρισμένο κεφάλι. Οι περισσότεροι ακόλουθοί του πίστεψαν πως η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του οφείλεται σε κάποιον ρόλο που καλείται να υποδυθεί, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ του usay.gr που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο λόγος είναι πολύ πιο σοβαρός.

 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, όπως διαβάζουμε, έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα και γι’ αυτό ξύρισε και το κεφάλι του. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία των χημειοθεραπειών με ένα Insta Story που δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα. «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας», έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης, o οποίος μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια το εν λόγω ρεπορτάζ.

Instagram/_Andinoos_

 

Πάντως ο Αντίνοος Αλμπάνης, που όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν η περιπέτειά του θα ξεπεραστεί σύντομα, συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και τα σχέδιά του για το χειμώνα. Το καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, ενώ το χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον «Αρχιμάστορα Σόλνες» στο θέατρο «Ιλίσια», σε σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency