CELEBRITIES

Asia Argento: “Απατούσα τον Bourdain αλλά με απατούσε κι αυτός”

Έντονα συγκινημένη και με εξομολογητική ίσως και απολογητική διάθεση εμφανίστηκε στην τελευταία της συνέντευξη η Asia Argento, ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα μετά την αυτοκτονία του Anthony Bourdain. Το όνομά της ηθοποιού έχει συνδεθεί με τη δράση του κινήματος #metoo, ενώ ακόμα πιο πρόσφατα η Argento βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς ένας άντρας την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ εκείνος ήταν ανήλικος.

«Οι άνθρωποι λένε ότι τον δολοφόνησα. Λένε ότι τον σκότωσα. Αλλά καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πρέπει να βρει κάποιον να κατηγορήσει. Θα ήθελα επίσης να βρω έναν λόγο. Δεν τον έχω. Ίσως θα αισθανόμουν λίγη παρηγοριά στη σκέψη ότι κάτι συνέβη» είπε μεταξύ άλλων η κόρη του σκηνοθέτη Dario Argento, η οποία όπως αποκάλυψε, είχε μία ανοιχτή σχέση με τον Bourdain. ««Με απατούσε και εκείνος. Δεν ήταν πρόβλημα για τη σχέση μας αυτό. Ήταν ένας άνθρωπος που ταξίδευε 265 ημέρες το χρόνο, όταν βλέπαμε ο ένας τον άλλον, απολαμβάναμε τη συντροφιά. Αλλά, δεν ήμασταν παιδιά. Ήμασταν ενήλικες».

Αναφερόμενη στην πράξη αυτοκτονίας του συντρόφου της, η Argento είπε πως «Είχαμε ζωές, συζύγους, παιδιά. Δεν μπορώ να τον σκεφτώ ως κάποιον που θα έκανε μια τέτοια ακραία πράξη για κάτι τέτοιο. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι απαίσια είναι ότι είχε τόσο πολύ πόνο μέσα του και δεν το μοιράστηκε. Δεν το είδα. Και γι ‘αυτό θα νιώθω ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου». Η Ιταλίδα ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είχε δάκρυα στα μάτια της.