CELEBRITIES

Αννίτα Πάνια: Ο λόγος που την αναζητά η αστυνομία

NDP Photo Agency

Η αστυνομία αναζητά από την Κυριακή την Αννίτα Πάνια, καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της. Η παρουσιάστρια δεν βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής της την Κυριακή γι' αυτό το λόγο, ενώ οι συνεργάτες της την περίμεναν κανονικά. Το δικηγορικό γραφείο του Νικόλαου Αγαπηνού αποκάλυψε στο mononews, πως το ένταλμα σύλληψης στα πλαίσια του αυτοφώρου για την παρουσιάστρια έρχεται σε συνέχεια της μηνυτήριας αναφοράς από την εταιρεία COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Η μηνυτήρια αναφορά έχει κοινοποιηθεί προς το ΕΣΡ, το ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη την Κυριακή και αφορά το γεγονός ότι παρότι υπήρχε συμφωνία να προβάλλεται συγκεκριμένο προϊόν (ιατρική κάρτα) παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια (μεταξύ άλλων) , αιφνιδιαστικά το κανάλι και η ηγεσία του δημιούργησε ένα δικό του αντίστοιχο ιατρικό προϊόν (πακέτο ιατρικών υπηρεσιών), το οποίο άρχισε να διαθέτει και παράλληλα με ένα mail ενημέρωσε την μηνύτρια εταιρία ότι σταματάει να προβάλλει τις πληρωμένες διαφημίσεις για τις οποίες υπήρχε σύμβαση μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η μηνυτύρια αναφορά έχει κατατεθεί απέναντι στις εταιρείες «WHITE PRODUCTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», «ΣΤΑΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ», «ΑΛΦΑ PRODUCTION ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝ ΕΠΕ», αλλά και τον Φίλιππο Βρυώνη και την Αννίτα Πάνια, γράφει:«

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εργαστηρίου αισθητικής προσώπου και σώματος με έδρα στην Αθήνα, επί της οδού Ερμού αρ.8. Οι δραστηριότητές μας είναι απόλυτα νόμιμες καθώς συνεργαζόμαστε με νόμιμα κέντρα αισθητικής και δερματολογικό ιατρείο για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών τα οποία έχουν τύχει των νομίμων αδειών και εγκρίσεων. Στα πλαίσια της δραστηριότητάς μας αυτής δώσαμε εντολή στην α΄ των καθ’ ων εταιρία, η οποία είναι αποκλειστικός φορέας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής, η οποία προβάλλεται στον ΤΣ EPSILON με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και ΜΕΝΙΟΣ LIVE, να προβεί σε δύο παρουσιάσεις των προϊόντων και υπηρεσιών μας το Σάββατο 20-4-2019 και την Κυριακή 21-4-2019 στον ΤΣ με το διακριτικό ΝΕΟ EPSILON στην παραπάνω εκπομπή έναντι ποσού 6000 ευρώ μετά του ΦΠΑ , το οποίο και εξοφλήσαμε ολοσχερώς.

Ενώ εμείς έχουμε τηρήσει στο έπακρον σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας τις συμβατικές μας υποχρεώσεις και έχουμε καταβάλει σημαντικότατα χρηματικά ποσά, αιφνιδίως δεχθήκαμε το Σάββατο 20-4-2019, στις 22.02 μμ, δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγγραφο από την γ’ των καθ’ ων πραγματικών συμφερόντων του δ’ των καθ’ ων στην οποία με την ψευδή αιτιολογία της δήθεν έκφρασης από μέρους μας δυσμενών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος άλλου εντολέα της ως άνω εταιρίας, αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της μετάδοσης των υπηρεσιών μας και μάλιστα και για τις ημερομηνίες για τις οποίες έχουμε ήδη καταβάλει το σχετικό τίμημα.

Αμέσως απαντήσαμε με σχετική επιστολή γνωστοποιώντας ότι η εν λόγω ενέργεια είναι αυθαίρετη, παράνομη, αντισυμβατική, καταχρηστική και αξιόποινη και δεν γίνεται αποδεκτή από την εταιρία μας, η οποία θα προσφύγει στις νόμιμες διαδικασίες αστικής και ποινικής φύσεως.

Παρά ταύτα εσείς εμμείνατε στην παραπάνω αντισυμβατική, παράνομη και αξιόποινη συμπεριφορά σας, η οποία ωθείται από αθέμιτες ανταγωνιστικές ενέργειες του εντολέα σας Νίκου Ηλία φορέα της εταιρίας ΑΛΙΣ ΝΤΙ ΕΜ, o οποίος προσφάτως ξεκίνησε την παρουσίαση στις εκπομπές του ιδίου σταθμού της Αννίτας Πάνια ανταγωνιστικού προϊόντος, που το χαρακτηρίζει κάρτα υγείας, προϊόντος ευθέως ανταγωνιστικού προς το δικό μας που τιτλοφορείται ως κάρτα ομορφιάς.

Η ενέργεια αυτή είναι αθέμιτη και ανταγωνιστική όχι απλά γιατί πρόκειται για το ίδιο προϊόν με προσπάθεια διαφοροποίησης προσχηματικά του τίτλου, αλλά για τι επιπλέον το συγκεκριμένο προϊόν είναι αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, αφού παρέχεται από φορείς μη νόμιμα αδειοδοτημένους και παράλληλα συμπλέκει με απαγορευμένο και αθέμιτο τρόπο υπηρεσίες αμιγώς ιατρικής φύσεως με τεχνολογικές υπηρεσίες.

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι το συγκεκριμένο προϊόν να φέρεται αθεμίτως ότι προσφέρεται δήθεν και σε πλέον ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με τη δική μας νόμιμη κάρτα ομορφιάς. Είναι σαφές κατά συνέπεια ότι επιχειρήσατε ενεργούντες από κοινού να μας χρησιμοποιήσετε προκειμένου να συγκεντρώσουμε το πελατολόγιο καθιστώντας γνωστό το συγκεκριμένο προϊόν στο ευρύτερο κοινό και όταν ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε στη διάρκεια της συνεργασίας μας αποφασίσατε από κοινού να μας «πετάξετε στο δρόμο» μαζί με τις περίπου 30 οικογένειες εργαζομένων και συνεργαζόμενων που χρησιμοποιούνται και αμείβονται από την εταιρία μας .

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 146/1914 περί αθεμίτου ανταγωνισμού η συμπεριφορά σας είναι αθέμιτη καθώς αποτελεί παράβαση διατάξεων νόμου και στοχεύει ευθέως στην απόκτηση ανταγωνιστικού προβαδίσματος αθεμίτως έναντι της εταιρίας μας.

Παράλληλα η συμπεριφορά σας πληροί την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του ποινικού αδικήματος της υπεξαίρεσης αφού λάβατε χρήματα για συγκεκριμένο σκοπό τν οποίο δεν εκπληρώσατε χωρίς να μας αποδώσετε το προκαταβληθέν χρηματικό ποσό.

Περαιτέρω η συμπεριφορά σας πληρεί τα στοιχεία αδικοπραξίας με βάση τις διατάξεις των άρ. 914 και 919 ΑΚ καθώς και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για την επίτευξη των εγκληματικών πράξεων στις οποίες αναφερόμαστε δεδομένου ότι για την επίτευξη των εγκληματικών σας στόχων χρειάστηκε η σύμπραξη όλων των προσώπων κατά των οποίων στρεφόμαστε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΣΚΟΥΜΕ την παρούσα, η οποία υπέχει θέση μηνυτήριας αναφοράς, δηλώνουμε δε παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ύψους 3.000.000 ευρώ. Επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω θετική ζημία μας καθώς και για τα διαφυγόντα κέρδη μας.

Σας επισημαίνουμε ότι οι ενέργειές σας εκτός από αντισυμβατικές και αξιόποινες στοιχειοθετούν περαιτέρω και το αδίκημα της κακουργηματικής φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα λόγω της τριγωνικής σχέσης που έχετε σκοπίμως δημιουργήσει με παρένθετα νομικά πρόσωπα και ανύπαρκτους νομικώς και ουσιαστικώς εκπροσώπους αυτών.

Πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μας διορίζουμε τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αγαπηνό. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες προς αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency