CELEBRITIES

Άννα Βίσση: Οι φωτογραφίες στη Νέα Υόρκη με την κόρη της που έχει γενέθλια

Instagram/Annavissiofficial

Από τότε που η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική και απέκτησε εκεί τη δική της οικογένεια με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά, η Άννα Βίσση έχει κάνει τα υπερατλαντικά ταξίδια δεύτερη φύση της. Κάπως έτσι αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν επιστρέψει στο Hotel Ερμου η Άννα Βίσση βρήκε και πάλι χρόνο για να βρεθεί κοντά στην κόρη της. Αφορμή για το τελευταίο ταξίδι της, τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα.

Μητέρα και κόρη μοιράστηκαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. «Καθόλου δεν την χωνεύω! Φαίνεται;» έγραψε χιουμοριστικά η Άννα Βίσση δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο Instagram ενώ η κόρη της έγραψε «Ευχαριστώ τον θεό για τη μαμά αρκούδα». Η άφιξη της μητέρας της συνέπεσε άλλωστε με την περίοδο των Ευχαριστιών και η Σοφία Καρβέλα είχε κάθε λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη που είχε κοντά της ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο.

 

Την ημέρα των γενεθλίων της Σοφίας Καρβέλα η μητέρα της δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της αφιερώνοντάς της τους στίχους του She του Elvis Costello. «Σοφία, η μοναδική μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση. Η τελευταία φορά που μητέρα και κόρη είχαν περάσει χρόνο μαζί ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Η Σοφία είναι το μοναδικό παιδί της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ενώ έχει κάνει τον μουσικοσυνθέτη και την τραγουδίστρια δύο φορές παππού και γιαγιά έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον Νίκο και τον Νέστορα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Annavissiofficial